Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GrzegorzCwiklinski

Gdzie można znaleźć partnerke z Ukrainy ?

Polecane posty

Gość gość
Tylko że to rosjanki są najczęściej żonami Bogatych Turków i Arabów , coś ci nie pyklo z twoimi zalosnymi teoriami

Gość gość
Ukrainka wexmie normalnego Polaka jak chleb masło,dla niej to ktoś taki jak dla Polki ciapate czy Niemce. Tyle że mało Ukrainek do Polski przyjeżdża bo Ukraińcy wiedzą że mają urodziwe kobiety i pilnują;) Skończcie już z tą mega urodą Polek,nie są brzydkie ale gadanie że Polki są naj to już przegięcie;) Zwiedziłem trochę krajów,nie tylko w europie i wzędzie widziałem równie piekne kobiety także te bzdety że Polki są njpiekniejsze to tylko stek pobożnych zyczeń.

Gość gość
gość wczoraj chciałabyś;) Ukrainki lubią Polaków znam przypadek kolesia co zyje z ukrainką,ona jest ładna do tego skromna, sam kiedyś poznałem taką Irinę na wymianie była swietna jezeli rozumiesz co mam na mysli;) Problem polega na tym że jak ktoś napisał wcześniej wciąż mało jest Ukrainek w Polsce bo ich chyba ci ukraińscy bracia i mężczyżni pilnują czemu się nie dziwię;)

Gość gość
za brzydki za sztywny i za jąkający jestes

Gość gość
Zwiedziłem wszystkie kraje ościenne gadałem z ludzmi stamtąd i zdecydowanie najfajniejszo okazały białorusinki i słowaczki ukrainki to takie wiejskie dziewczochy zakochane w bogactwie i złocie natomiast Belarus są milutkie zdecydowanie fajniejsze ten kierunekjest lepszy niz material girl z Ukry

Gość gość
"gość wczoraj Kolego dobrze ktoś napisał wyżej szukaj w firmach bo tam jest dużo ładnych kobiet z UA i są bardzej otwarte,pracowite i zadowolone z życia niż Polki. Zresztą ja ja sam poznałem latem u siebie w mieście Ukrainke i okazało sie że pracuje w tej samej firmie co ja tylko inny dział i brygada. Zauważyłem że Polki są bardzo zazdrosne i nie lubią dziewczyn z Ukrainy a przecież wszyscy powinni być jak jedna rodzina." X A Polacy wrecz uwielbiaja Wlochow , Hiszpanow , Francuzow etc., ktorzy sa z Polkami :D Polacy szczerze sie ciesza , ze Polki z takimi sa :D Szczerze im kibicuja , a o Polkach , ktore sa w takich zwiazkach wypowiadaja sie z szacunkiem i w samych superlatywach :o

Gość gość
Zreszta temat , to sciema i podpucha 🖐️

Gość gość
Jakiś odrzucony polaczyna próbuje nastawić polki na ukrainki, problem w tym że polaczki są tak nic nie warte że ukrainki je sobie mogą brać , Polacy nie dość że są skapi to jeszcze mają mordy jak kalafior w porównaniu do Norwegów czy Rosjan

Gość gość
To Rosjanki mają opinię pięknych ,ukrainki są takie sobie ,może tylko szczuplejsze od Polek

Gość gość
Na obwodnicy, w burdelach, sprzątające gdzieś po domach. Weź weź, poważnie. Tylko żebyś potem nie płakał.

Gość gość
Nie udawaj że nie wiesz wszędzie ich jest pełno , w biedronce prędzej usłyszysz ukraiński niż polski bo tam jest taniej ;)

Gość Cygan347
W Tesco u mnie w miescie są ładne dziewczyny z UA.

Gość gość
6:11 Norwegowi i Ruskiemu możesz buty i kibel czyścić bo oni nie dość że wolą swoje rodaczki to dobrze wiedzą jaką polki mają opinie w UE i na świecie.

Gość gość
6:11 frustracja nieudacznika , mam chłopaka z Rosji z saranska, niedługo zaręczyny ,a ty się taplaj w swoim jadzie

Gość gość
A zdajesz sobie sprawę z tego że Ukraińcy nawet ubrania kupują swoim kobietom ? Wiem bo z nimi pracuje , żona chce bluzkę to vova idzie i kupuję żonie bluzkę ,żona chce paczka to mąż idzie i kupuję poczka a nie ona sama sobie jak polka, Polacy to sknerusy ,Ukraińcy się kobietami opiekują jak wlasnymi dziecmi

Gość gość
Wszędzie. Ale musisz uważać, zatrudniłam ostatnio Ukrainkę do pracy i nas okradła.