Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba mnie zdradza...Jak sprawdzić jego telefon?

Polecane posty

Gość gość

Jw. Podejrzewam, ze mój partner mnie zdradza.Nie mam możliwości sprawdzenia telefonu,ponieważ odholowuje się na odcisk jego palca. Dobrowolnie oczywiście tez nie chce go pokazać, gdyż jak to mówi "nie ma nic do ukrycia, ale to jego osobista rzecz i nikt mu nie będzie grzebał" Nie pomagają prośby,groźby...więc jak to sprawdzić? :/

Gość gość
Nie sprawdzisz :-)

Gość gość
Złap za jego telefon przy nim pod prektektem ze chcesz sobie cos przesłać z jego galerii, jakiś filmik czy wasze wspólne zdjęcie, cokolwiek i obserwuj reakcje. Jesli nerwowo wyszarpnie Ci z reki telefon to masz odpowiedz...

Gość gość
Zobacz ktorym palcem blokuje i odcisnij go jak bedzie spal.

Gość gość
22.51 nigdy nie poniżyłabym sie do sprawdzania telefonu i to jeszcze takimi metodami.

Gość gość
22.52 nie to jest tematem topiku. ;)

Gość gość
na bank cie zdradza a jutro bedzie on gwałcil zone

Gość gość
Ja sprawdzam. ""Strzezonego Pan Bog strzeze' Lubie miec reke na pulsie.

Gość gość
oby nie w nocniku

Gość gość
Spróbuj go śledzić. Każdy kto ma odrobinę rozumu kasuje wiadomości. Zwłaszcza te które są związane ze zdrada. Dziwię się ludziom którzy tego nie robią.

Gość gość
Mozesz zrobic jeszcze inaczej, skalecz go w opuszke zyletka, z blizna nie odblokuje tel.

Gość gość
Tu autorka.Dziekuję za odpowiedzi... niestety sytuacja jest patowa...chciałam wyrwać telefon, by był odblokowany-nie udało się, wyszarpał go i powiedział, ze nie pokaże.Zenujace.

Gość gość
a na laptopie jego możesz coś sprawdzić? maile, fb, hasła w przegladarce? ;) jak nerwowo reaguje to cos ukrywa i tyle, nie robiłby afery bez powodu

Gość gość
09.48 dokładnie. Powiedz mu ze skoro tak nerwowo reaguje to znaczy ze ma cos do ukrycia i przestałas mu ufać, ze jak nie pokaże telefonu to zastanowisz sie czy jest sens ciągnąć ten związek... Zobaczysz co odpowie

Gość gość
Z partnerem masz takie problem i dalej z nim siedzisz? Nie masz godności i honoru. Ja już dawno bym z takim nie była.

Gość gość
9:59 Ty to Ty, a ja to ja- każda człowiek jest inny i każda sytuacja jest inna... mamy dzieci, mieszkamy razem.Mam zostawić faceta tylko dla tego, bo nie chce mi okazać telefonu? Wiem, ze to podejrzane,ale nie mam dowodów dlatego napisałam na tym forum by ktoś modrzjszy może mi podpowiedział jakieś rozeiazanie... mi juz brak pomysłów. W laptopie nic nie ma:/ Autorka

Gość gość
Ogólnie nie podejrzewam zdrady "fizycznej" bo ciagle siedzi w domu, raczej sklanialabyn sie ku pisaniu na jakichś czatach,portalach etc.

Gość gość
Powiedzialam Ci juz żebyś mu powiedziała ze sadzisz ze to podejrzane, zachowuje się jakby cos ukrywał, przez takie zachowanie nie umiesz mi zaufać i wasz związek wisi na włosku. Zobaczysz co odpowie...

Gość gość
12:22 mówiłam, ale on uważa, ze telefon to jego prywatna rzecz,nie ma nic do ukrycia,ale ja nie bede mu tam grzebać i go kontrolować. Zreszta od zawsze tak było, tylko wcześniej nie miałam powodów by go "sprawdzać"

Gość gość
Autorko, 95% facetow zdradza. Jesli nie seksem z inna, to pisaniem. Co wiecej, wielu nie widzi w tym niczego złego, ot "oni juz tak maja, bo to samce" :-/ jego reakcja jest oczywista.

Gość gość
12.20 dokładnie. Od Ciebie zależy czy przymkniesz na to oko czy uniesiesz się honorem i zostawisz go, bo na 99% ma cos do ukrycia. A nie, zapomnialam, większość kobiet nie ma honoru, ważne bu były portki w domu...więc obstawiam ze nic nie zrobisz i zostaniesz z nim, za to będziesz się zadreczac ciągle i myśleć...

Gość gość
No a jakiem masz podejrzenia?

Gość gość
ja tez meza nie dopuszczam do telefonu, bo mam TAJEMNICE o ktorych nie chce by wiedzial, a mianowicie: konwersacje w ktorych obgaduje go z kolezankami, a takze wiadomosci w ktorych piszemy o innych facetach (w superlatywach), zdjecia paragonow z zakupow o ktorych lepiej by nie wiedzial (ciuchy;)) i wiadomosci z pewnym mezczyzna, o ktorych nie chce, by wiedział. zatem autorka jak najbardziej ma powody do niepokoju.

Gość gość
13:37 u nas właśnie dotychczas tak to wyglądało-ja nie grzebałam jemu on mnie, ja z tego samego powodu co Pani powyżej-nie miałam na sumieniu żadnych zdrad, romansów,ale po prostu pisałam z koleżankami o pewnych rzeczach,o których niekoniecznie musiał wiedzieć.On wychodził z tego samego założenia,a teraz gdy mam powody by go sprawdzić nie chce pokazać telefonu :/ co do innych wypowiedzi- nie chodzi obok honor tylko o to, ze jednak nie mam żadnych dowodów, wiec troche pochopna byłaby decyzja od razu o rozstaniu, zwłaszcza, ze sa dzieci

Gość gość
W takim razie co to za powody? Jak sie zachowuje ze masz powody do podejrzeń?

Gość gość
Zachowuje sie w ten sposób, ze ciagle siedzi "na telefonie" i widzę, ze pisze jakieś wiadomości, a on twierdzi,ze robi co innego.Potrafi siedzieć tak do późnej nocy...

Gość gość
Sprawdź bilingi

Gość gość
Zapytaj, czemu kłamie, skoro wiesz ze z kimś pisze ciągle. Powiedz ze jak Nie pokaże Ci tych wiadomość to koniec z wami bo ewidentnie widzisz ze na cos do ukrycia. Bądź nieustepliwa i postaw sprawę na ostrzu noża. Zobaczysz jak się zachowa...i bądź konsekwentna, dotrzymaj słowa.

Gość gość
To nie jest decyzja o rozstaniu. To jest ULTIMATUM.

Gość gość
samo to ze nie chce pokazac to juz swiadczy ze wali cie po rogach nic nie musisz sprawdzac masz juz odp idiotko 🖐️