Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba mnie zdradza...Jak sprawdzić jego telefon?

Polecane posty

Gość gość
Może z nikim nie pisze tylko siedzi na kafe i zakłada durne prowokacje :D ja tak robię i ciągle chowam tel bo się wstydzę

Gość gość
Gość wczoraj 23:06 - niekoniecznie. Ja miałam wszystko pod nosem, na wyciagnięcie reki. Wiele osob, wiedząc, ze partner ufa bezgranicznie - niczego nie usuwa, bo wiedza, ze nie sprawdzi. Ja nie miałam powodów, chociaz cos czułam, wiec to pozornie nie miałam powodów, zeby poweszyc. Wychodzą z założenia, ze "pod latarnia" najciemniej. A wystarczyło, żebym w nocy sprawdziła telefon, Skype, ktory zawsze był zalogowany na laptopie, potem tez pojawiły sie zdjęcia w folderach... Ale ja nie grzebalam. Ufałam. Ukrywać sie troche musiał, np wyłączanie wi fi (tamto c****o jest za granica, wiec kontakt przez whatsapp na telefonie), rozmowy przez Skype, tylko, gdy mnie nie było w domu. A kiedy przez kilka tygodni (3), nie było mnie w domu, byłam u mamy, w dodatku w ciąży (!), siągnal ja do Polski na tydzień:O stad potem zdjęcia w kompie. Miałam wiele poszlak i przeczuwałam, ale dopiero pare miesiecy pózniej wszystko sprawdziłam...nagle i bez zastanowienia weszłam na ten cholerny Skype i potem poszło z reszta. Sorry za prywatę autorko, ale tak to u mnie było.

Gość gość
17:36 na laptopie nic nie znalazłam, telefonu nie mogę sprawdzić, bo odblokowuje go na odcisk palca...rownież podejrzewam, ze pisze na whatsapp i ma wyłączone powiadomienia.Stwierdzam to po tym, ze jak przychodzi SMS to sie wyświetla na ekranie, wiadomości whatsapp nie.

Gość gość
Autorko czemu nie postawisz mu ultimatum? Albo Ci pokaże z kim pisze albo koniec z wami! Krótka piłka, na ostrzu noża postaw. Przecież te domysły i niepewność Cie wykoncza... A najprawdopodobniej tracisz czas na dopka który Cie zdradza, nawet jeśli nie (jeszcze) fizycznie to mentalnie. Chyba lepiej wiedzieć wczesniej niz dalej tracić czas...

Gość gość
Autorko, tak, whatsapp pokazuje powiadomienie, ale tylko kiedy jest połączenie z internetem. Ja pamietam, jak miałam inny aparat (LG), to jak ktos pisał na whatsapp mi przychodzily na gorze telefonu, tzn tak sie wysuwały z góry, a jak było Wiecej wiadomość w czasie to było "2/3/4 etc wiadomsci" cos a ten deseń. Teraz mam iPhone i z whatsapp przychodzą tak jak SMS, tj normalnie na ekranie - ogólnie jak znikną, to jest przy ikonce liczba wiadomości, ale to chyba wiesz. Najogólniej mówiąc, wyciszanie Dzwonków tez jest mocno podejrzane...