Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość345

Co myslicie o tych dziewczynach:

Polecane posty

Gość gość345

1. Skonczyla technikum ekonomiczne, pozniej jakies policealne czy cos takiego, mieszka z rodzicami (ojciec na rencie lub na emeryturze, matka nie pracowala nigdy), w dwupokojowym mieszkaniu, malutkim gdzie spi w jednym pokoju z matka. Od ukonczenia szkoly nie pracowala. Nie byla w stalym zwiazku, nie jest brzydka, gdyby chciala to by miala kazdego faceta. Ma 29 lat. W 2. Miala prace w Polsce, wyjechala do chlopaka, ktory pracowal za granica (zwolnila sie z pracy, wziela tam swoje auto Polski), mieszkali tam dwa lata w czasie ktorych ona nie pracowala, on na utrzymywal. Zjechali do Polski. Ona znalazla tu prace. Poklocili sie, w klotni on zabral jej samochod ktory kupil zeby miala czym do pracy dojezdzac, stary telefon ktory pewnie byl jego, wyzwal ja od szmat, spakowal sie i wyprowadzil do ojca (w PL mieszkali u jej matki). Ona poleciala za nim. Na pytanie jej matki co jesli on zacznie ja bic odpowiedziala: moze potrzebuje kopa w d**e? Ona wychowywala sie bez ojca. Ma 28 lat. Aha, nie miala jeszcze 18 lat a mowila, ze boi sie ze zostanie sama. Jestem ciekawa jakie jest Wasze zdanie na ich temat? Ja juz nie wiem co mam o nich myslec. Nie rozumiem.

Gość gość
A po co w ogole myśleć o cudzym życiu? Nie myślę bo ich nie znam. Nie wiesz co mają w głowach.

Gość gość
Nic. Nie obchodzą nas obcy ludzie.

Gość gość345
To po co wchodzicie w temat ?

Gość gość
Liczyłem na zdjęcia z tzytzkami a tu lipa :(

Gość gość3456
Lol nie posiadam ;)

Gość gość
Myślałam że bedzie coś grubego a tu lipa.