Magda2017 0 Napisano Styczeń 24, 2018 Mam problem z rozmowami z moim mężem. Chodzi o to, że kiedy zaczynam mu opowiadać np. co mnie zdenerwowało w pracy, albo jak ktoś się zachował, to on wogóle tego nie komentuje tylko zaczyna opowiadać o swoich kolegach czy pracy, a ja oczekuje żeby wypowiedział się na temat o którym mu powiedziałam. Pozatym jesteśmy już kilka lat po ślubie, wielokrotnie chciałam żebyśmy zaczęli starać się o dziecko, a on ciągle , że jeszcze nie teraz, a to trzeba skończyć remont, a to spłacić kredyt itd. a jak już wpadłam w rozpacz, to powiedział, że ok możemy zacząć, ale w sumie i tak nic z tego, nad ta sprawa jest przekładana. W ogóle to jak wieczorami siądziemy razem na kanapie, to on albo ogląda tv, albo czyta książki lub przegląda internet. Każde zaczepienie z mojej strony, chęć rozmowy kończy się krótkim zdaniem z jego strony i wraca do swoich zajęć. Ja tak nie chce. Co robię nie tak? Macie jakieś rady żeby to zmienić smutas.gif ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach