Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chodzę spac około 22 i faceci tego nie rozumieją

Polecane posty

Gość gość

Pisałam ostatnio z dwoma facetami (oczywiście nie równocześnie) jednego znam już realnie a drugiego z internetu z forum (nie z portalu randkowego) i tak koło 22 już jestem mocno śpiąca i obaj wyrażali lekkie fochy, ze chcę iść spać, a nie pisać o głupotkach do pólnocy, i tak prawie codziennie, oni myslą, że jak misie chce spać to sie z nimi nudzę, czy coś? Nie będę przecież na siłę siedzieć z głową na klawiaturze. Zaczynam myśleć, że jestem dziwna, że mam regularne pory snu.

Gość gość
Pisz z takimi co idą spać razem z Tobą

Gość gość
No własnie jakoś nie znam ludzi, którzy chodzą spać wcześnie. Czy to jest niegrzeczne jak chcę spać? 0_o

Gość gość
Ja chodzę o 22 wstaje o 5 trudno by mi było iść spać później. I mam w nosie czy dla kogoś jest to dziwne.

Gość gość
Dlatego myślę, ze to dziwne, że oczekują bym siedziała i pisała

Gość gość
To kiedy ty się roooochasz kochana?

Gość gość
W weeekendy

Gość gość
Ja jak pisałam z facetami z portali, to pisałam bardzo ograniczoną ilość wiadomości, tyle żeby wybadać jaki poziom reprezentuje i umówić się na spotkanie. Szkoda czasu na niekończące się wiadomości o niczym z kimś kogo nie znasz. Pozwalasz sobie wejść na głowę, a później się spotkasz, okaże się, że nie chcesz widzieć faceta ponownie i te tony banalnych wiadomości o tym jak Ci minął dzień i co słychać u jego psa robią się śmieszne o niepotrzebne.