Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzice strasz mnie ubezwlasnowolnieniem

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że to brzmi jak jakas prowokacja, ale nią nie jest. Mam 29 lat, jestem jedynaczką. Zawsze rodzice byli natroskliwi dla mnie można powiedziec, w sumie od dziecka w dosc toksyczny sposob. Np. kazdy moj facet byl zły, zaden nie nadawal sie na meza, obecny zreszta tez itd. Zawsze tez chcieli zbeym robila najlepiej kariere naukowa. A ja po studiach postanowilam wyjechacza granice ( to takie kierunek, ze przy zdobyiu odp. uprawnien moglabym tam nawet pracowac w zawodzie). Ale oni zrobili panike, ze napewno sobie tam nie dam rady i cos mi sie stanie bo zadna praca za granica nie jest pewna i moge wyladowac np. w agencji towarzyskiej jak mnie ktos oszuka. I teraz mnie strasza, ze wykorzystaja fakt, ze kiedys leczylam sie na depresje i mnie ubezwlasnowolnia dla mojego dobra bo niestety ja jestem nieodpowiedzialna pechowiec.gif Moga cos takiego zrobic na podstawie depresji? Niestety mieszkamy w malym miasteczku i maja tu wiele znajomosci i to mnie przeraza...

Gość gość
" pechowiec.gif" to świadczy o tym że tekst skopiowany skądś :o słaba prowokacja

Gość gość
Skopiowałam z dyskusji ogolnej, a temat zalozylam dzisiaj mozesz sobie sprawdzic. Chcialam poznac wiecej opinii po prostu

Gość gość
ubezwwłasnowolnić kogoś wcale nie jest łatwo, depresja dotyka wielu osób i nie ma skutków w postaci upośledzenia i i jakiegoś trwałego otępienia. Jesteś wzięta po klosz ( typowe u jedynaków) Skorzystaj z porady Prawnika jak to możliwe jest "lewy papierek" można kupić od znajomych

Gość gość
To zależy ile rodzice mają kasy/jakie znajomości. Moi rodzice próbowali mnie umieścić w szpitalu psychiatrycznym na zamkniętym oddziale. Na szczęście im się nie udało.

Gość gość
Lewy papierek pewnie nie jest tak latwi zdobyc, godzej jesli znaja np. bieglych lekarzy...