Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość letacka

Vicard na serce

Polecane posty

Gość letacka

Witajcie mam na imie ela i mam 60 lat. widzialam w telewizji reklame tabletek vicard z ta znana aktorka z serialu m jak milosc. czy ktos stosowal te tabletki? warto kupic?

Gość gość
Stary a głupi...

Gość gość
Hej Elu, również widziałam reklamę i też jestem zainteresowana tym Vicardem. Również czekam na opinie.

Gość gość
Ja kupilam, biore od dwoch dni. Plus dla tabletek za cenę, za 30 tabletek wyszlo niecale 7zl.

Gość gość
A ja proponuje coś czego nie reklamują w telewizji. Mianowicie zdrowa dla serca dietę i ruch. To najlepsze lekarstwo na potencjalne choroby wieku dojrzałego :)

Gość gość
Witam. Czy ktoś stosował te tabletki Vicard?

Gość gość
Witam. Polecam nie dać się robić w konia takim spamerskim szajsom.

Gość gość
Elu, kupiłam. Dopiero zaczynam brać ten vicard. Fajny ziolowy sklad, dobry na serce. Pozdrawiam

Gość gość
Proszę bardzo, dogłębna analiza, po której okazuje się, że kolejne naciągactwo: " Podsumowując, suplement diety Vicard, choć głośno i szeroko reklamowany, także z udziałem znanej aktorki, w rzeczywistości ma składniki o średnio, słabo lub wcale niepotwierdzonym działaniu na układ sercowo-naczyniowy i cholesterol. Brak standaryzacji na aktywne związki chemiczne w jednej tabletce oraz bardzo niskie dawki ekstraktów nie dają mi najmniejszych podstaw by podejrzewać, że preparat ten może działać. W związku z tym szczycenie się w reklamie niską ceną jest niezbyt uzasadnione, bo za tę małą kwotę otrzymujemy niewiele w zamian. " http://www.totylkoteoria.pl/2018/02/vicard-czy-dziala.html

Gość gość
Dzięki za dogłębną analizę. Tabletki Vicard – jakie opinie od KOGOŚ KTO BRAŁ? Pozdrawiam

Gość gość
gość dziś No chyba takich głupich nie ma! :D A już na pewno nie po tym, co jest napisane w tym artykule (chyba, że ktoś czytać ze zrozumieniem nie umie?).

Gość gość
gość wczoraj daj spokój, to spamer, jemu takie informacje tylko brużdżą w temacie bo wątek jest po to, żeby sam sobie odpisał parę razy, jakie to jest "cudo" :O

Gość gość
Ładna reklama z Teresą Lipowską. Zastanawiam się nad zakupem tych tabletek Vicard. Myślicie, że warto? Jakieś opinie?

Gość gość
Dobrze byłoby poznać opinie osób, które faktycznie brały/biorą ten vicard.

Gość gość
Też jestem ciekawa.

Gość gość
Nie oceniam skuteczności Vicardu – nie jestem ekspertem, ale podoba mi się reklama – jest bardzo sympatyczna.

Gość gość
"W nawiązaniu do suplementu diety Vicard mówi nam to jedno: jeśli przy dawce 1200 mg ekstraktu zauważono jakieś efekty u ludzi, to zawartość 45 mg ekstraktu w Vicard ma znikome szanse by pomóc. " "dawka ostryżu długiego jest w nim tak czy inaczej za mała, by mogła skutecznie zadziałać. " " Ponieważ dawka ekstraktu z ostrokrzewu paragwajskiego w preparacie Vicard wynosi zaledwie 20 mg w jednej tabletce (i na dobę), szacować możemy, że obecność prozdrowotnych związków chemicznych (kofeiny, fenoli i innych) jest tutaj znikoma i raczej nie należy spodziewać się pozytywnych efektów." "Podsumowując, suplement diety Vicard, choć głośno i szeroko reklamowany, także z udziałem znanej aktorki, w rzeczywistości ma składniki o średnio, słabo lub wcale niepotwierdzonym działaniu na układ sercowo-naczyniowy i cholesterol. Brak standaryzacji na aktywne związki chemiczne w jednej tabletce oraz bardzo niskie dawki ekstraktów nie dają mi najmniejszych podstaw by podejrzewać, że preparat ten może działać. W związku z tym szczycenie się w reklamie niską ceną jest niezbyt uzasadnione, bo za tę małą kwotę otrzymujemy niewiele w zamian. "

Gość gość
Kupiłam. 7zł za 30 tabletek to nie majątek, warto dbać o swoje serce na różne sposoby.

Gość gość
"W nawiązaniu do suplementu diety Vicard mówi nam to jedno: jeśli przy dawce 1200 mg ekstraktu zauważono jakieś efekty u ludzi, to zawartość 45 mg ekstraktu w Vicard ma znikome szanse by pomóc. " "dawka ostryżu długiego jest w nim tak czy inaczej za mała, by mogła skutecznie zadziałać. " " Ponieważ dawka ekstraktu z ostrokrzewu paragwajskiego w preparacie Vicard wynosi zaledwie 20 mg w jednej tabletce (i na dobę), szacować możemy, że obecność prozdrowotnych związków chemicznych (kofeiny, fenoli i innych) jest tutaj znikoma i raczej nie należy spodziewać się pozytywnych efektów." "Podsumowując, suplement diety Vicard, choć głośno i szeroko reklamowany, także z udziałem znanej aktorki, w rzeczywistości ma składniki o średnio, słabo lub wcale niepotwierdzonym działaniu na układ sercowo-naczyniowy i cholesterol. Brak standaryzacji na aktywne związki chemiczne w jednej tabletce oraz bardzo niskie dawki ekstraktów nie dają mi najmniejszych podstaw by podejrzewać, że preparat ten może działać. W związku z tym szczycenie się w reklamie niską ceną jest niezbyt uzasadnione, bo za tę małą kwotę otrzymujemy niewiele w zamian. "

Gość Jadwiga Sanok
ja bym postawiła raczej na soki naturalne, np Rabenhorst ma takie soki owocowe z witaminami bezpośrednio tłoczone. Ta seria chyba sie Vitesse nazywa. córka kupiła mi ten suplement i czuję się o wiele lepiej odkąd zaczęłam go stosowac. lepiej postawic na naturalne metody. Jadwiga Sanok

Gość gość
wypeirdalaj z tym spamem!!! :o wypeirdalaj z tym spamem!!! :o wypeirdalaj z tym spamem!!! :o wypeirdalaj z tym spamem!!! :o wypeirdalaj z tym spamem!!! :o wypeirdalaj z tym spamem!!! :o wypeirdalaj z tym spamem!!! :o wypeirdalaj z tym spamem!!! :o wypeirdalaj z tym spamem!!! :o wypeirdalaj z tym spamem!!! :o wypeirdalaj z tym spamem!!! :o wypeirdalaj z tym spamem!!! :o wypeirdalaj z tym spamem!!! :o wypeirdalaj z tym spamem!!! :o wypeirdalaj z tym spamem!!! :o wypeirdalaj z tym spamem!!! :o wypeirdalaj z tym spamem!!! :o wypeirdalaj z tym spamem!!! :o wypeirdalaj z tym spamem!!! :o wypeirdalaj z tym spamem!!! :o wypeirdalaj z tym spamem!!! :o wypeirdalaj z tym spamem!!! :o wypeirdalaj z tym spamem!!! :o wypeirdalaj z tym spamem!!! :o wypeirdalaj z tym spamem!!! :o wypeirdalaj z tym spamem!!! :o wypeirdalaj z tym spamem!!! :o v

Gość gość
Kupilam Vicard i biore.... zobacze czy beda efekty czy nie....