Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Optyk

Polecane posty

Gość gość

Cześć, dzień dobry! Optyk w Myślenicach jest mi potrzebny na wczoraj – gdzie warto podjechać? Będę dobierała swoje pierwsze oprawki w życiu i totalnie nie mam pomysłu na co się zdecydować, jak będę wyglądać itp. co mnie trochę stresuje. Z jakim salonem macie dobre doświadczenia jeśli idzie o obsługę?

Gość gość
Na dość dobre ceny można liczyć w Eurooptyce (trochę cen za niektóre produkty jest na http://eurooptyka.pl do sprawdzenia). Zwłaszcza oprawki ze szkłami nie kosztują przesadnie dużo u nich.

Gość gość
Ja osobiście mogę polecić optyka w www.optykizabela.pl - mają bardzo dobre ceny i bardzo duży wybór oprawek, szkieł kontaktowych, dodatków do soczewek (płyny, chusteczki). J au nich zaopatruję się w soczewki również te kolorowe.

Gość gość
Ja mam swojego zaufanego optyka w www.optyk-wroclaw.com i za nic nie chce zmieniać. Najczęściej kupuję u nich soczewki bo jak dla mnie sa bardzo wygodne, bardziej niż okulary.

Gość gość
Znam optyka Optometria Ciborek i tam kupowałam swoje okulary na Pużaka 1 w Ursusie. Bardzo dobry salon i swoje usługi świadczą kompleksowo i profesjonalnie.

Gość gość
Co do optyka, to warto korzysać z usług najlepszych i najbardziej sprawdzonych. Ja ze swojej strony moge polecić www.Optyk.Lublin.pl