Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coterazrobić

Proszę doradźcie co mam robić

Polecane posty

Gość Coterazrobić

Mam swój gabinet kosmetyczny w moim domu. Taka dobudówka. Tydzień temu połamałam rękę. To bardzo skomplikowane złamanie, czeka mnie druga operacja, nie będę mogła pracować w swoim zawodzie. Wiem, że muszę się przekwalifikować, złożyłam dokumenty na studia. To taki kierunek, że jak skończę to dalej będę mogła prowadzić działalność w moim gabinecie, ale to dopiero za 3 lata :(

Gość gość
Aha, no i co z tego ?

Gość gość
Tylko co ja mam teraz robić? Muszę pracować. Co mozna robić mając lokal, handel odpada, bo na sklep to jednak lokalizacja zła, trzeba przejsc przez moją posesję.Może jakieś ubezpieczenia lub sklep internetowy?

Gość Coterazrobić
Tylko co ja mam teraz robić? Muszę pracować. Co mozna robić mając lokal, handel odpada, bo na sklep to jednak lokalizacja zła, trzeba przejsc przez moją posesję.Może jakieś ubezpieczenia lub sklep internetowy?

Gość gość
Wynajmij ten lokal komuś

Gość gość
Nie wynajmę, bo to mi się wogóle nie opłaca.

Gość Coterazrobić
Jestem załamana, nie mam pojęcia co teraz robić:(

Gość gość
Otwórz burdel hahaha

Gość gość
Dlaczego Ci się nie opłaca? Co miesiąc będziesz miała stały przypływ gotówki, a skoro nie możesz pracować, to chyba lepsze to, niż nic

Gość Coterazrobić
Wynajmę najwyżej za 1000, a gdy pracowałam to zarabiałam 3000-5000, więc mi się nie opłaca. Jak wynajmę to co będę robić? Ja musze pracować, bo inaczej zwariuję :(

Gość gość
Skoro nie możesz pracować , to nie zarobisz nic

Gość gość
Nie może pracować w swoim zawodzie, bo kosmetyczkażdy potrzebuje dwóch sprawnych rąk. Ogólnie pracować może. Dlatego pytam. Ja niestety nie mam pomysłów.

Gość Coterazrobić
Nikt nic mi nie doradzi?

Gość gość
Zrób jakiś szybki kurs zawodowy np. Przedłużanie rzęs.

Gość gość
Jak tydzien temu dopiero złamałas rękę, to skąd wiesz, ze bedzie az tak niesprawna? Mój syn złamał w szkole, ale az tak, ze łokiec byc częsciowo zgruchotany. Zrobili mu operacje, i sie wyjatkowo udała, ze ta ręka zupełnie wróciła do normy... No ale jakby czarny scenariusz sie potwierdził, to z tego co mi sie kojarzy, powinnas sie dobrze dowiedziec czy nie mozesz miec renty, bo podobno rente sie własnie dostaje w wypadkach, jak człowiek nie moze wykonywac swojego zawodu. Czyli u ciebie pasuje jak ulał. A jak masz juz gabinet i kilentów, to najlepiej kogos zatrudnic

Gość gość
Zatrudnij kogos na razie, tyle co dotychczas nie zarobisz ale lepiej tak niz nic

Gość gość
Tez radze kogos zatrudnic, mozesz nawet poszukac kogos w urzędzie pracy, reka masz niesprawna ale mozesz kogos przecież przyuczac