Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geniorr

księgowość online czy tradycyjnie w biurze rachunkowym ?

Polecane posty

Gość geniorr

Jak w temacie. Co sądzicie na temat korzystania z usług biur rachunkowych ? Czy może jednak lepiej podszkolić się i samemu zajmować się wszystkimi rozliczeniami ?

Gość gość
mozesz sprobowac samodzielnie prowadzic ksiegowosc ( w sieci jest sporo programów, niektóre z nich chyba nawet darmowe ). Ale moim zdaniem to sprawdzi sie tylko gdy firma jest mała. Jak zatrudniasz ludzi to papierów jest bardzo duzo i chyba ciężko samemu to ogarnac ;/

Gość jankoss
a ja jestem zdania, że dużo lepiej jest nawiązać współpracę z dobrym biurem rachunkowym. Nie wiem skąd jesteś ale jeśli z Gliwic albo Sosnowca to zerknij sobie na ofertę firmy rodzinnej Kasprzyk i Niziołek. Istnieją na rynku już ponad 20 lat, mają duże doświadczenie i przede wszystkim wiedzę.

Gość ollamolla
zgadzam się z przedmówcą. Ja też prowadzę u nich swoją księgowość już 4 rok z rzędu. Nie mam zastrzeżeń, wszystkie rozliczenia na czas, dobry kontakt z opiekunem. Cenowo też wygląda to bardzo rozsądnie. Dla mnie najważniejszy jest fakt, że śpię spokojnie i wiem, że mam idealny porządek w papierach.

Gość geniorr
dzięki wszystkim za informacje :) jestem już po pierwszym kontakcie telefonicznym z właścicielem firmy i w przyszłym tygodniu jesteśmy umówieni na spotkanie :)

Gość kalinaa_33
Też jestem z Gliwic i rozglądam się za dobrym księgowym. Czy w tym biurze, które polecacie zajmują się też rozliczaniem podatku VAT z UE ? Orientujecie się ? Wiem, że to bardziej złożony temat dlatego szukam fachowców.