Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolega z pracy podwozi moją dziewczynę

Polecane posty

Gość gość

Cześć Chciałbym opowiedzieć Wam o moim przypadku i zapytać co o tym myślicie. Może zdarzyło Wam się coś podobnego, a może macie swoje zdanie na ten temat. Jestem z dziewczyną. Mieszkamy razem. Codziennie podwozi i odwozi ją kolega z pracy (ma po drodze). Ona tego nie ukrywa. Mówi, że jeździ z kolegą. Kolega ma żonę. Sprawdziłem kiedyś, że kolega często podgląda profil mojej dziewczyny na fb. Ogólnie chyba dość dużo piszą na fb, bo on wyświetla się na na pasku z prawej strony. Podpytuje się jej o to i tamo. Jak się tego nauczyła itp. Co myślicie o takim podwożeniu i takiej relacji? Pytam poważnie

Gość gość
Nic , kolega .

Gość gość
Nic. Jak ma po drodze to czemu nie. Ciekawe jak sprawdziles kto ją podgląda. Podziel się z nami.

Gość gość
A ja Ci poważnie mówię, że ja mężowi zabroniłam podwoić koleżankę, bo właśnie też coś za dużo mieli kontaktu i widziałam co się kroi. Ona niby też była w związku ale jak zaczęła się odzywać do niego też w weekendy to kazałam mu przestać. Wyszedł na pantofla a ja na zozle ale sorry, ja pilnuje swojego. PS jesteśmy razem ponad 8 lat ale czują jestem jak mało kto...

Gość gość
Przystojny jest czy daleko mu do Ciebie? Mozliwe, ze ona mu sie podoba tylko co z tego, jesli Twoja dziewczyna ma go gdzies(chyba, ze nie ma). On ma żone... Mnie ktos tez podwoził ale fakt - w koncu zaczal sie dobierac. Roznie bywa...

Gość gość
Czemu ludzie wszędzie się doszukuja niecnych zamiarów i zdrady? Przecież człowieka nie da się kontrolować cały czas. Obsesji można dostać od czegoś takiego.

Gość gość
Ja mam 29 lat tak jak moja dziewczyna, ale wyglądam na młodszego. Na chłopaka powiedziałbym. Tamten jest chyba trochę starszy, wygląda poważniej, nosi zarost, a z tego co od niej wiem, to ona lubi taki zarost. Tyle mogę powiedzieć

Gość gość
bo teraz takie czasy, że każdy zdradza i to nie jest doszukiwanie się, tylko próba uniknięcia robienia w ch****ja

Gość gość
Aha. Moja dziewczyna jest hojnie odbarowana. Po prostu ma duże piersi i pokaźny tyłek. Podobnie jak jego żona. W ogóle wydaje mi się, że mają podobne rysy twarzy

Gość gość
no to już wiesz, że pewnie mają się ku sobie... słabo. pogadaj z nią jak to widzisz i jak jej zależy to przestanie z nim jeździć

Gość gość
17:03 dobrze napisane. Takie podwozenie prędzej czy później do tego prowadzi... prędzej czy później między nimi do czegoś dojdzie, a może dlatego podwozi tylko bo już doszło i często dochodzi....

Gość gość
17:09 Pozostaje tylko GPS w d***e, wieczna inwigilacja i życie z psychoza. Powiedzenia. Mnie by nie radowalo że chłop mnie nie zdradza tylko dlatego że nie ma ku temu okazji a gdyby miał to by zapchal i na dziurę. Co to za logika ludzie.

Gość gość
Choć ona mówi, że jeżdżą jeszcze z kimś, w kilka osób, ale ja tego nie widziałem. Kończy pracę o 15:00, dzisiaj jeszcze jej nie ma w domu

Gość gość
wróci i powie, że były korki albo coś po drodze się stało.... nie bądź naiwny, historia zna już takie przypadki :D

Gość gość
Tutaj autor tematu. Oglądałem żonę kolegi, który podwozi moją dziewczynę. Podobnie do mojej jest obficie obdarowana i na górze i na dole. Może on lubi właśnie takie, jak uważacie? Pokazałem koledze zdjęcia jego żony i mojej. Powiedział, że żona ładniejsza, ale moja wygląda na bardziej doświadczoną. Może mu się to podoba. Jak myślicie? Pomóżcie

Gość gość
Przesadzasz. Mnie kiedyś koledzy często podwozili ale miałam nienormowany czas pracy więc nie codziennie ale jak któryś wychodził z pracy to zawsze pytał czy tez się zbieram, czy mnie nie podrzucić. Ja byłam w związku, oni wszyscy żonaci, owszem podobałam się ale nigdy żaden nie wykraczał poza ramy zwykłego koleżeństwa. Rozmawiaj z dziewczyna a nie siedzisz na kafe. Ps. Fajnego masz kolegę, doświadczenie po zdjęciu określa ...