Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on mnie nie lubi?

Polecane posty

Gość gość

Ja wiem że to dosyć dziecinne, ale spytam. W tym roku dostałam się do 1 klasy liceum. Poznałam w niej chłopaka. Z racji tego, że należę do tych nieśmiałych osób, przedstawiłam się, ale na tym koniec. Przez pierwsze kilka tygodni nie odzywaliśmy się do siebie (zaznaczam że on dostał się do tej klasy wraz z dwoma swoimi przyjaciółmi i to głównie z nimi rozmawiał, a ja też rozmawiałam z koleżankami). Aż tu nagle on pierwszy zaczął się do mnie odzywać. Najpierw szedł ze mną po szkole, rozeszliśmy się później. Potem zagadywał do mnie zwłaszcza przed angielskim (jesteśmy na grupie w 6 osób): pytał jak mi poszło na sprawdzianie i w ogóle. Kiedy przyszło nam pisać sprawdzian z matmy, pocieszał mnie, że wszystko będzie dobrze. Ogólnie też często "łapał" mnie wzrokiem - na próbie przed koncertem cały czas się na mnie patrzył i uśmiechał. Co ciekawe nigdy nie pisaliśmy, chyba że ja mu napisałam co było na lekcjach jak go nie było. Koleżanki mówią - bierz się za niego, dobra partia. Bałam się, bo nie wiedziałam czy ma dziewczynę. Dowiedziałam się końcem grudnia. Od tamtej pory zaczęło mi zależeć. Po sylwestrze przejęłam inicjatywę - zagadywałam go, proponowałam żebyśmy razem szli gdzieś po szkole. Na pożegnanie przytulaliśmy się, ale to za moją sprawą. Tydzień temu byliśmy na konkursie z recytacji. Nie poszło mu zbyt dobrze, a ja miałam mu podpowiadać, ale co z tego, skoro podpowiadałam za cicho. Od tamtego dnia nie rozmawia ze mną, nie patrzy na mnie. Czy zrobiłam coś źle? Może to ja przestałam się odzywać z obawy przed kompromitacją? Zaznaczam że dwa razy podczas naszych rozmów wspomniałam o innym chłopaku, który troszkę mi się podoba, ale akcentowałam że jest niższy ode mnie. Też ważne jest to że on normalnie rozmawia z innymi dziewczynami i z nimi pisze, a ze mną nie :/

Gość gość
jprd jakie problemy