Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma

Wojsko Ormiańskie

Polecane posty

Gość gość
zabaw się kozą głąbie :classic_cool:

Gość Thores
masz dzidie link to sprawdz i nie mów bzdutr ja ci damArmenća to Ruski miesiąc popamiętsz

Gość Thores
nie ma czegoś takego jak Armeńcy

Gość gość
są Armency ty turecki propagadnorze :classic_cool:

Gość gość
W języku polskim funkcjonuje określenie „Armeńczycy”, jednak na określenie narodu właściwa jest forma tradycyjna – „Ormianie”, wykształcona w toku wielowiekowej obecności Ormian na terenach Rzeczypospolitej. Formę „Armeńczycy” należy stosować na określenie obywateli Republiki Armenii.

Gość Judytka S
wojsko Ormiańskie jest the best a wy głupi ludzie nie znacie się Armency sa ale nie ma Armeńskiego Wojska jest ormiańskie a i sformułowanie Armency jest słowem upośrednionym jak elegncki zwis menski czyli krawat tak Armeńcy czyli mieszkańcy armenii nie znajdziecie w słownikach armeńcy ani Armeński jenyk to to już definitywnie do obywteli armeni możemy ale ograniczamy i zastempujemy Orminie a juz wojsko to ormiańskie

Gość gość
Armeńskie wojsko 😠

Thores Nie wyzywaj ludzi prosiłam cie nie można tak nie zawracaaj sobie głowy jestes od nich mondrzejszy i ci do pient nie dorastają a i tak oni pisać będą wiem że jesteś dzielny i odważny i chcesz broic mnie ale nie martw się to durnie poco się nimi przejmować

Jeszcze raz ktoś tu powie jakie wojsko czy ormianskie a Armeńskie zgłoszę tą osobe administracjii bo to już skandal by tak od tematu odejść

Pan Thores wspaniały mężczyzna Pani Rypsymo Pani ma ogromne szczęście takiego męża mieć. Panie Thoresie wspaniały nie przejmujmy się głupotami ja też przyzwyczajona oni tak zawsze głupoty piszą współczujmy że mają coś z głową i są psychicznie chorzy

Do pięt na pewno nikt nie dorasta .Pan Thores mądry mężćzyzna z Bajki z Księżyca a oni z ziemi

Gość gość
Rypsyma , Dymfna fajne jesteście i miło Was się czyta , napiszcie coś jeszcze :) Przytulam Was jesli to dozwolone w Waszym kraju :)

Gość gość
To wy z Armenii na kafe trafiłyście??? To kafe zaczyna mieć światowy zasięg w ryciu bani :classic_cool: Podstawowa zasada na tym forum to wolno wszystko a jak czegoś zabraniają to i tak da się zrobić tak że ten tego ostrożnie radzę :D

Gość gość
21.21 Ktos przytoczył orginalny cytat z Wikipedi z internetu , nie wymyslil nic

12 34Ja miszkałam w polsce 5 lat teraz wruciłsm do kraju ale kontaktuje sie s poolka i mam oddzielna Polską klawiayture do pisani tu

Gość gość
12.39 Pisownia Wasza chyba jest skomplikowana i tak trzeba Cie podziwiac za umiejetnosc pisania w jezyku polskim, gratulacje :)