Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić z wariatką która kłamie że jest ze mną w ciąży

Polecane posty

Gość gość

i żąda pieniędzy. starszy że pójdzie do mojej żony i naśle na mnie urząd skarbowy, jak jej nie dam kasy i nie uznam dziecka. nie pamiętam abym spał z tą babą. byłem na szkoleniu gdzie ją poznałem, wypiłem trochę z kumplami, ale o własnych siłach i świadomie wróciłem do domu nawet trochę wcześniej. ta gowniara ostro kleiła się do mnie, co mnie irytowało, więc żeby ostudzić jej zapał zniknąłem trochę wcześniej ze szkolenia. później kumpel mówił, że ona mnie długo szukała. teraz po 3 miesiącach pojawiła się nagle przed firmą w której pracuję oznajmiając mi, że jest ze mną w ciąży. żąda pieniędzy na lekarza, na wyprawkę dla dziecka i straszy oraz szantażuje. co z nią zrobić, bo jak pójdzie do mojej żony, to rozwali mi rodzinę.

Gość gość
Skoro nie spales to w czym masz problem ?

Gość gość
Czemu ma rozwalić twoją rodzine, skoro do niczego nie doszło i gdy ona się przystawiala, ty się zmyleś? A może jednak nie do końca pamiętasz, co się wydarzyło?

Gość gość
jestes pewien ze wrociles o wlasnych silach do domu i swiadomie?skoro to gowniara, to nie wierze zeby sie do ciebie kleila a ty nie chciales, w koncu to kafeterianie poleca za kazda byle mlodsza, a stara zone (czyli w swoim wieku lub troche mlodsza)chetnie na smietnik

Gość gość
Gdyby nie było twoje to byś nie sral teraz w gacie proste :D płacz i płać zuczku

Gość gość
test nasienia i po sprawie ta twoja szantazystka to jakaś debilka do kwadratu

Gość gość
Pytasz co masz zrobić ? Weź najlepiej dodatkową robotę na alimenty na dziecko i żonę po rozwodzie hahaha

Gość gość
gość dziś no problem w tym, że jak pójdzie do mojej żony i powie, że jest ze mną w ciąży, że ja np spałem z nią na tym szkoleniu to wywoła awanturę. jak ja żonie udowodnię, że ta gowniara kłamie?

Gość gość
Provo

Gość gość
Się okaże czy kłamie ,skąd mamy wiedzieć że ty nie kłamiesz ? Gdybyś nie miał nic na sumieniu to test ojcostwa by dał by ci spokój ducha bo byś widział że kłamie ,ty po prostu wiesz że może być twoje

Gość gość
gość dziś jaki test nasienia?

Gość gość
Tak dzialaja tez prostytutki , wiec panowie uwazajcie ;) . Najpierw jest "przyjemnosc" , a potem szantaz , moga nawet posiadac zdjecia i filmy .

Gość gość
Poprzedni temat padł i znudzona istotka zakłada nowy rozdział smuteczek ps. Jak leki są przepisane to trzeba je pokykac

Gość gość
Ale ku/rwa. To stary numer "na dzieciara". Zbij ja bykowcem po nerach na poczatek. Jak nie poskutkuje to skop ku/rwiszcze po ryju. Albo jeszcze lepiej napusc na nia jakies zbiry. Warto im kilka zl zaplacic i pozbyc sie klopotu.

Gość gość
gość dziś ale ja chętnie zrobię test na ojcostwo choćby z czystej ciekawości, ale jestem pewny, że z nią nie spałem. tylko taki test można zrobić po urodzeniu dziecka jeśli matka dziecka się zgodzi. gowniara twierdzi że jest ze mną w ciąży 3 miesiąc, więc do porodu jest jeszcze kilka miesięcy i te kilka miesięcy mogą zniszczyć mi rodzinę, jak ona nakłamie mojej żonie.

Gość gość
Provo

Gość gość
chciałbym , żeby to było prowo, ale to jest najszczersza prawda.

Gość gość
Idz na policje i zglos groźby jak jestes pewoenze nie spales z nia.A jak spales to nie na miejscu jest pisanie tak o tej kobiecie.

Gość gość
gościu który krzyczy, że mój temat to prowo powiedz, co ja mam wspólnego z tamtym tematem? nie zdradziłem żony nigdy, nie flirtuję z kobietami, a tam ktoś pisze o jakichś flirtach, później o kochankach i że kochanka jest w 8 miesiącu ciąży. nic się nie zgadza, więc odpuść sobie, bo ja mam poważny problem. założyłem ten temat i będę pisał na bieżąco, jak się sprawy mają, czytał odpowiedzi forumowiczów i zasięgał porady. może udam się też do prawnika, bo mam poważny problem.

Gość gość
gość dziś Idz na policje i zglos groźby jak jestes pewoenze nie spales z nia. x Myślisz, ze policja coś zrobi? Wyśmieją go :D

Gość gość
Jak nie twoje to nie masz sie czym przejmowac.Jak urodzi to powiesz zonie ze jej udowodnisz ze to nie twoje dziecko-test dna.A test robi sad gdy ojciec domniemany dziecka wypiera sie ze nie jego dziecko.Powiedz teraz zonie jak bylo bo gdy dziewczyna sama jej powie to zona moze potem ci nie wierzyc.I jak ona cie szantazuje to zbieraj dowody,smsy,rozmowy nagrywaj by miec dowod na policji szantaż jest karalny.

Gość gość
test na ojcostwo wystarczy po co pilcja/prawnik lol no chyba ze naprawde to twój bachor

Gość gość
Jak nie twoje to nie masz sie czym przejmowac.Jak urodzi to powiesz zonie ze jej udowodnisz ze to nie twoje dziecko-test dna.A test robi sad gdy ojciec domniemany dziecka wypiera sie ze nie jego dziecko.Powiedz teraz zonie jak bylo bo gdy dziewczyna sama jej powie to zona moze potem ci nie wierzyc.I jak ona cie szantazuje to zbieraj dowody,smsy,rozmowy nagrywaj by miec dowod na policji szantaż jest karalny.

Gość gość
Sfabrykuj wyniki badań i powiedz że masz wazektomię a następnie patrz na reakcję ;)

Gość gość
Olej ja bo teraz i tak zonie nie udowodnisz niewinnosci swojej.i zaden prawnik tyle miesiecy nie bedzie uspokajal twojej zony .bo niewinnosc udowodnisz dopiero jak laska urodzi-jezeli wogole jest w tej ciazy.bo moze byc tak ze to naciagara na kase od pijanych facetów ,najpierw sie klei a potem wmawia ze spali soba a potem szantazuje udawana ciążą.i doi z kasy jelenia.moze nie jednego tak nabrala.Dlatego warto pojsc na policje i chociaz sie zapytac czy takiego przypadku nie bylo musisz znac jej dane.

Gość gość
ona wczoraj czekała koło firmy w której pracuję. podeszła do mnie gdy wychodziłem z pracy razem z kumplem, złapała mnie za rękę i pociągnęła w swoją stronę. w pierwszej chwili nie poznałem jej, bo miała trochę inną fryzurę niż na tym szkoleniu. powiedziała, że musimy pogadać, wiec zatrzymałem się, a kumpel poszedł do samochodu. wtedy powiedziała mi, że jest ze mną w ciąży i że oczekuje wsparcia finansowego, bo jak nie to pójdzie do mojej żony i jeszcze dodała o tym urzędzie skarbowym. jutro znów ma przyjść tym razem po pieniądze. zażądała 2 tysiące zł na lekarza i 5 tysięcy na wyprawkę. nie wiem jak to żonie powiedzieć. co ja jej powiem, że jak 3 miesiące temu byłem na szkoleniu to się do mnie kleiła jakaś gowniara i teraz twierdzi, że jest ze mną w ciąży?

Gość gość
Provo

Gość gość
Ale dylematy macie te młodsze ...spryciary ...

Gość gość
Trollu Jak na 100% jesteś pewny, że nie jesteś ojcem: 1) składasz na policji zawiadomienie o nękaniu i próbie wyłudzenia 2) rozmawiasz z żoną jaka jest sytuacja 3) pania unformujesz o pkt 1 oraz o wytoczeniu procesem cywilnego o naruszenie dóbr osobistych 4) zaprzeczasz ojcostwa w sądzie A jak nie jesteś pewny, to ponos konsekwencje