Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka89

Starania o dziecko 2018 :) 2

Polecane posty

Gość Natalia97
Hej dziewczyny :) my zdecydowaliśmy się poczekać do soboty ale coś czuje ze jutro zrobię już test na piersiach wyszły mi wyraźne żyłki nawet mój Paweł to zauważył

Gość rybkaaga
Kobitki trzymam kciuki za pozytywne testy:-)

Hej dziewczyny, u mnie niestety dzisiaj rano negatyw :( temperatura jednak poszła w górę do 37,09. Apropo używek - dziewczyny przez pierwsze pół roku starań ograniczyłam wszystko tzn. piłam tylko jedną kawę raz dziennie, czasami w ogóle. Po pół roku takiego naginania się w końcu wróciłam do normalnego trybu tzn. jedna/dwie kawy dziennie i alkohol czasami w weekend, ale nie jakieś mega ilości. Dodatkowo powiem Wam tak... w tych pierwszych miesiącach starań uważałam na WSZYSTKO! Po owulacji nie brałam gorących kąpieli, gorącego prysznica (zwiększa ryzyko poronienia), nie leżałam w ogóle w wannie za długo, nie chodziłam na saune, nawet niejednokrotnie przekładałam zbliżenia do czasu kiedy będę mieć pewność, że nie wyszło, albo wyszło... skurcze macicy przy orgazmie też mogą być powodem poronień. Można popaść w paranoje po paru miesiącach, wierzcie mi. Zatem polecam Wam wszystkich wrzucić na luz i pozostać przy myśleniu "co ma być to będzie".

Gość Paulka89
Aha no Oki ;p czekamy do jutra :p Ja wlasnie sobie zrobilam na test ( kupiłam hurtem 10 szt ;p ostatnio )to mowie zrobie sobie :p i u mnie to biel wali po oczach takze pewnie zostanę z wami dłużej , ale tez rozważam opcje dac sobie na wstrzymanie ze staraniem :p

Gość rybkaaga
Musimy się kobitki wyluzować i tak nie spinać;-) a test robić najwcześniej w dniu @.to tak w teori a w praktyce niestety brak nam cierpliwości;-)

Gość rybkaaga
Jak tam mija tłusty czwartek? Ja właśnie piję kawkę i wcinam oponki;-)

rybkaaga dokladnie tego samego zdania jestem:) ja juz po kawci i pączusiu:)

Gość Paulka89
Rybkaaga ja właśnie się zabieram za obiad i za oponki ;) Nie no ja nie łudzilam się zbytnio ze coś wyjdzie tak zrobiłam go poporstu hehe u mnie dziś dopiero 7, 8dzien po ow, wiec małe szanse żeby coś chyba pokazało się ;) a tak serio to bede dopiero testować w poniedziałek w dzień @ :p

Gość Paulka89
OPONY zrobione :D

Gość rybkaaga
U mnie już prawie wszystkie oponki zniknęły;-)

Gość Paulka89
Hehe u mnie jak maz przyjdzie to tez znikna :p

Gość Paulka89
Mnie znowu zaczyna zbierać chorobsko bo gardło mnie zaczyna bolec, glowa i juz mam 37.5 :/

Gość Just0220
Mialam dzisiaj straszny sen! To juz chyba paranoja! Snilo mi sie ze wstalam i nagle zrobila sie podemna wielka kałuża krwi... pobieglam do lazienki, weszlam pod prysznic a ta krew tak ciagle leciala i leciala... obudzilam sie cala spocona i pierwsze co to pobieglam do lazienki sprawdzic czy nie dostalam okresu... i do rana juz nie moglam spac :(

Just0220 ja znowu mam odwrotnie... śniło mi się pare razy, że już miałam ciążowy brzuszek i że urodziłam śliczne dzieciaczki, nieraz tak już miałam:) chyba za dużo myślimy o tym... współczuje takiego koszmaru :(

Gość Paulka89
Dokładnie zgadzam się z Meggie za dużo sie myśli o ciazy ,owulacji ,testach, objawach i dlatego sie tak dzieje później.

Gość Claudii97
Hejo , poza tym że dzisiaj znowu spałam po pracy to nic nowego u nas :p jutro do gin, i zobaczymy czy coś widzi czy nie widzi :p jak nie zobaczy to od razu zrobię bete bo w poradni robią tak że ten :D u was jak testowała któraś ?:)

Gość Just0220
Ja mam ochote juz testowac! ;P ale dopiero 5dpo :( ale czuje ze moze byc dobrze. Intuicja mi tak podpowiada ;) mam nadzieje ze sie nie rozczaruje. Super by bylo gdybysmy tak wszystkie w tym cyklu zaciazyly :D

Gość Natalia97
Ja to samo niby czuje ze będzie to teraz a z drugiej strony jakos czuje ze znowu będzie jedna kreska i boje się zrobić test :(

Gość Claudii97
A mnie do testowania nie ciągnie jakoś nie wiem czemu ?:) jutro się dowiem , ciekawe czy gin już by coś wypatrzył :)

Gość Just0220
Ja sie zastanawiam czy cos by wyszlo gdybym we wtorek poszla na bete? Jam myslicie? :)

Gość Paulka89
Just0220 a kiedy bedziesz testować ? Natalia nie stresuj sie , bo nie ma czym ;p Claudia jutro zobaczysz czy przyjdzie @ czy nie :p a moze coś lekarz dopatrzy.

Gość Paulka89
Just tak jak mówiłam kiedyś Claudii ze najlepiej jakbys tam kobitek się zapytała czy juz w 10dpo coś wyszło ;p one się znają i Ci powiedza co i jak

Gość Claudii97
Jutro gin a @ w sobotę :) może wypatrzy :p

Gość Just0220
Tak chyba zrobie -zapytam. A test moglabym zrobic dopiero w piatek lub sobote

Gość Paulka89
Z tymi testami to pisze min 10 dni po owulacji wcześniej nie ma sensu , a najlepiej w dzień spodziewanej @. ;p just kiedy masz miec @?

Gość Just0220
Cykle mam nie regularne wiec nie wiadomo kiedy ale owulacje mialam 3.02 to 14 dni po owulacji wychodziloby 17.02 czyli nastepna sobota

Gość Claudii97
Just, to test jeszcze Ci nie pokarze, cierpliwości :)

Gość Paulka89
No to tak chyba najlepiej 15 tego zrobic testa tak mysle ;p

Gość Just0220
No test taaak ale chodzilo mi o bete z krwi, czy we wtorek wyjdzie :p zadzwonie jutro do labolatorium i zapytam :)