Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tycie w 9 miesiącu, jak u Was wyglądało?

Polecane posty

Gość gość

Czy w 9 miesiącu tyje się dużo czy raczej nie przybywa zbyt dużo? Jak było u Was

Gość gość
W 9tym najwięcej

Gość gość
Nic nie przytylam w dziewiątym miesiącu, a tydzień przed porodem 1,5 kg schudłam.

Gość gość
Mi kiedyś lekarz mówił, że w 8,9 mcu można przytyć drugie tyle co przez poprzednie 7mcy i jest to norma. Faktycznie u mnie było tak, że do 8mca przytyłam 7kg, a już do porodu było 13kg

Gość gość
Chciałam jeszcze dodać, że tylam najwięcej w obu ciazach w pierwszym i drugim trymestrze. W pierwszej ciąży 15 na plusie, w drugiej 11, po obu schudłam błyskawicznie.

Gość gość
Ja też pod koniec przybieralam dużo i szybko, a np do połowy ciąży NIC

Gość gość
HALO, HALO TARNÓW!! Nadal zastanawiasz się nad idealną szkołą? Nie czekaj i zapisz się już dziś do NOVA Centrum Edukacyjne! Jako jedyni w Tarnowie mamy jeszcze możliwość zapisu na semestr jesienny! Ilość miejsc ograniczona! Czekamy na Ciebie  Więcej informacji w sekretariacie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu: 14 300 03 50/ 796 400 893

Gość gość
Ja właśnie się niepokoję tym 9 miesiącem bo przytyłam już 16kg i został mi miesiąc do porodu, jestem ciekawa ile jeszcze mogę przytyć. Najdziwniejsze dla mnie jest to, że niby wszystko jest w porządku, staram się jeść racjonalnie a mimo to waga już wskazuje to 16kg a do końca jeszcze troche czasu...

Gość gość
N ie martw się. Ja przez dwa trymestry w drugiej ciąży miałam osiem kg na plus i myślałam,,że skończe plus 20, a wyszło 11.

Gość gość
Organizm przygotowuje sie do karmienia, wiec podnosi sie prolaktyna, a ona czesto powoduje okropne tycie. Najgorzej maja kobiety, ktore nie sa w ciazy, a maja wysoka prolaktyne - tyja z powietrza. Jedza jak modelki, a wygladaja jak slonice.

Gość gość
Ja przytyłam przez całą ciążę 8kg z czego 4 w 9msc:)