Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zemściłam się na byłym chłopaku za to jak mnie skrzywdził

Polecane posty

Gość gość
gość dziś ja wykorzystuję stuację na tzw. "mściciela" - podświadomie wyszukuję zranioną panne na imprezie,porzuconą i idziemy sie dziko kochac w krzaki przed jego domem

Gość gość
Żałosne prowo. Autor/ka tych wypocin chce wywołać gownoburze

Gość gość
Jak chłopak skrzywdził to zasłużył na zemstę

Gość gość
gość dziś Jak chłopak skrzywdził to zasłużył na zemstę X No nie wiem czy zasłużył autorka sama napisała X Zdradził bo go nie zaspokajam X Więc powód chyba miał.

Gość gość
Wiecie co? Wszyscy wsiedli na autorkę, ze jest chodzącym złem. Ale jakos nikt nie skomentował, ze on, bogobojny katolik, zdradzał ja, okłamywał, próbował skłócić z rodzina, czyli popełniał wiele grzechów. Zapewne wszyscy oceniający, to tacy wierzący i bogobojni katolicy jak i ten były chłopak autorki:D Nie zapomnijcie odmówić modlitwy przed snem i wylizać d**y swojemu kochanemu klesze po niedzielnej mszy:D

Gość gość
gość dziś Wierzysz w to prowo? Debilka

Gość gość
dawno nie czytałam gorszego prowa ...dno dna...-100/0

Gość gość
22:01 sama jestes debilka. Prowo czy nie - wypowiedzi mówia same za siebie. Po co debilko wchodzisz i podbijasz, skoro to Prowo głupia k***o?:)

Gość gość
gość wczoraj gość dziś Jak chłopak skrzywdził to zasłużył na zemstę X No nie wiem czy zasłużył autorka sama napisała X Zdradził bo go nie zaspokajam X Więc powód chyba miał. Autorka to lalka dmuchana?

Gość gość
Zemsta fajna, trzeba było powiedzieć, ze usunęłaś bo cie zdradzał i nie chciałaś aby dziecko miało takiego zakłamanego ojca.

Gość gość
Usmialam sie. Niezle. I nie wierz tym glupim ze cos tam wroci..jak zaslozyl do dobrze zrobilas. Drugi raz sie zastanowi. Zdrada I manipulacja to nie grzech, ale aborcja juz tak??

Gość gość
Autorko, jeżeli nawet nie wierzysz, to karma i tak Cię dopadnie, możesz poronić lub urodzić chore dziecko.

Gość gość
niektóre baby, jak autorka, to najdurniejsze zwierzęta na tej planecie, szok

Gość gość
Bogobojni ludzie nie zdradzają :D te świeczki genialne. Masakra trzeba mieć jednak zryty beret.

Gość gość
Katol zboczeniec i manipulator a autorka przecież nie usunęła tylko zrobiła sobie jaja wy idioci

Gość gość
Karma to raczej dopadła tego zdradzajacego swieto//je//bli/wego

Gość gość
Nie popieram aborcji bo kocham dzieci ale akcja autorki wprost genialna ,zdrada to wielki nóż w plecy a on się chociaż zastanowi nad sobą na następny raz

Gość gość
Ale prymitywna ta prowokacja, a autorka sama sobie odpowiada, chyba powinna się udać do psychiatry.

Gość gość
I Ty myślisz że się zemściłaś na nim? Ty na siebie bata kręcisz. Zabiłaś niewinne dziecko. Rozumiesz? Jeśli nie, to kiedyś zrozumiesz, zalecam ograniczenie mszczenia się bo Ci to nie wychodzi, A poza tym, po cholerę się tym nam chwalisz? Czyżby pierwsze objawy wyrzutów sumienia?

Gość gość
Naucz się czytać , ona napisała że to było kłamstwo

Gość gość
Jeżeli to prowokacja to i tak udana. Dobry pomysł aby dowalić byłemu, który oszukiwał, zdradzał i kłamał.

Gość gość
I znowu autorka odpisuje sama sobie.

Gość gość
Dobrze autorka zrobila ze tak mu powiedziala ,niech gnoj wie na przyszlosc ze kobiet sie nie zdradza.A karma to wrocila do niego za to co zrobil tej dziewczynie.

Gość gość
A co lepiejprzezywac cale zycie ze w trabe ja robil a tak d***bala mu ,co mu sie nalezalo i szybciej zapomni o dupku.

Gość gość
Dopieprzyłaś mu brzytwą po oczach. Żałują go tylko stare dewoty, które się zleciały tu jak muchy do ciepłego g/ó/w/n/a

Gość gość
15:59 żresz jajka? Pewnie tak.Gdyby byly wysiadane bylaby kura.Masz zarodek w sobie który niema glowy,nog ,mózgu, to nie p*****l ze to dziecko-to"jajko" trzeba być debilem żeby to uważać za zabijanie.Pamiętasz jak byłaś w brzuchu? Nie.Pamiętasz swe życie od jakiegoś 5roku.Do tego 5 roku nawet Nie miałaś świadomości istnienia.Nie wiedziałs że jesteś i nie pamiętasz też tego okresu,nie wiesz co się wtedy z tobą działo. Więc zanim zaczniesz p******ic to pomysl 100razy.

Gość gość
Meduza,zlepek komórek, gimbaza bez uczuć, szacunku do ludzi nie mówiąc o sobie samej tworzy tematy sama i sama sobie odpowiada,bo brak już tu piszących na tym heretycznym forum.

Gość gość
Dno i wodorosty.

Gość gość
Bardzo dobrze zrobiłaś :)

Gość gość
22:24 takie poglądy mają głównie stare feministki a nie gimbaza