Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EdytaB

Imiona dla blizniaczek

Polecane posty

Dziewczyny MOJA SIOSTRA BEDZIE mamą bliźniaczek . jakie imiona do siebie pasują macie jakies propozycje do imnienia Natalia ponieważ jedna na pewno będzie tak miała na imie

Gość gość
Przed chwilą dodałaś na innym forum post z pytaniem o zajście w ciąże po stosowaniu tabletek :) Już zdążyłaś w nią zajść?

Gość gość
Magdalena, Karolina, Ewa, Izabela

Gość gość
Nina :)

Wyprostuje tak ja staram się o dziecko drugie pytanie o imiona kieruje moja siostra na jedym koncie czy to cos zlego?

Gość gość
Czy imiona blizniaczek musza do siebie pasowac? Moim zdaniem powinny zupelnie inaczej brzmiec. Natalia Kornelia Rozalia...

Gość gość
"EdytaB dziś Wyprostuje tak ja staram się o dziecko drugie pytanie o imiona kieruje moja siostra na jedym koncie czy to cos zlego?" Oczywiście, że to nic złego, tyle tylko, że uważny czytelnik, który zobaczy na bocznym panelu dwa nowe tematy ( bo wyświetla się taka lista), napisane przez jednego i tego samego użytkownika, każdy temat ma inny wydźwięk - pomyśli, że robisz sobie jaja :)

Gość gość
Natalia i Emilia

Gość gość lonka
Natalia -Milena, Emilia, Kinga, Weronika, Gabriela, Alicja praktycznie kazde imie bedzie dobrze brzmiec z Natalią

Gość gość
Lucja i Laura

Gość gość
Imiona dla bliźniaczek wcale nie muszą do siebie pasować !!

Gość gość
Według mnie nie muszą ale powinny (oczywiscie nie na zasadzie Ala I Mala czy Tosia i Zosia). Nie chodzi tylko o dopasowanie jeśli ma się np. Alinę i Malwinę, Martę i Kornelię czy Urszulę i Julię ale rownież o samopoczucie dzieci. Jeśli siostra ma bardziej nowoczesne lub księżniczkowate imię to z pewnością druga będzie się czuła poszkodowana. Co do pytania do Natali pasuje Izabela, Monika, Paulina , Kornelia.

Gość gość
moim zdaniem z Natalią prawie każde imię współgra dobrze czy to Pola Róża czy Marcelina

Gość gość
Daj siostrze zdecydować samej bo to jej dzieci a nie tysiąca wymadrzajacych się tutaj kafeterianek

Tak tylko siostra z mężem wszystkich się radza i nie wiedzą maja 3 typy Natalia i Anastazja, Natalia i Eliza, Natalia i Patrycja chcą dac ladne imiona ale wiadomo każdemu się podoba co innego