Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wyciągnąć rękę na zgodę?

Polecane posty

Gość gość

Miałam bardzo dobrego kolegę, widzieliśmy się kilka razy, znajomość zahaczala o flirt, często rozmawialiśmy. Mieliśmy się ku sobie, ale nie byliśmy para. Niestety ostatnio poniosły go trochę spotkania z kolegami i nie widzieliśmy się, choć mieliśmy porozmawiać na nasz temat (on wyszedł z tą propozycją). W końcu pod wpływem alkoholu wkurzylam się i wyrzucilam mu, że chyba woli spędzać ten czas z kolegami i kończę tą znajomość. Z drugiej strony nic między nami jeszcze tak naprawdę nie było, więc nie wiem czy nie zareagowałam zbyt ostro. Czy powinnam odpuścić i odezwać się do niego czy jednak dać sobie spokój?

Gość gość
No zareagowałaś na wyrost, ale własnie po alko tak często bywa. Dziewczyno, jak Ci na nim zależy to załagodź sytuacje i zagadaj że cię poniosło. Przecież sama wiesz, że parą nie jesteście, a on był z kumplami a nie poszedł do jakieś panieny się mizgać.

Gość gość
Przesadzilas nie byliście para, a potraktowałas go jak własność, teraz watpie by chcial z toba być.

Gość gość
Dzięki, właśnie wolałam się poradzić, bo moje emocje nie są najlepszym doradcą...

Gość gość
Powiedz ze przwgielas i tyle. Po co komplikowac?

Gość gość
Ok, mam zamiar tak zrobić. Ale jak myślicie, dlaczego przeciąga tą rozmowę, choć sam ją zaproponował i zamiast tego spotyka się z kumplami (to było przed "kłótnią") ?

Gość gość
gość dziś Ok, mam zamiar tak zrobić..... Może przypadek, może chciał Cię sprawdzić, a może sam trochę spanikował bo nie wiedział jak zareagujesz. Najlepiej by było, jakbyście potrafili o tym normalnie pogadać i wyjaśnić wszystko.