Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która by była z

Polecane posty

Gość gość

Kryminalistą ?

Gość gość
To jest temat rzeka. Wszystko zależy. Jeżeli byłabym z kimś kogo kocham i w jakiś sposób trafił by ten ktoś za kraty- tak byłabym. Gdybym nie wiedziała o przeszłości a zdazylabym się już zabujać też bym była. W pełni świadomi o przeszłości przed jakimkolwiek zauroczeniem, raczej nie. Jeszcze oczywiście zależy za co ktoś tam trafił.

Gość gość
Chodzi o faceta który siedział 12 lat i miał 35 zarzutów

Gość gość
Nie ja na pewno.

Gość gość
Za co?

Gość gość
Np napady z bronią na stacje ,sklepy,kantory.Podpalenia,kradzieże,produkcja fałszywej kasy,napaść na funkcjonariusza itd

Gość gość
Napiszcie babki szczerze.Bylybyscie? Gdyby was oczarował urodą, zachowaniem,a potem byście się dowiedziały tego.Właśnie rzuciłam takiego typa.Smutne.Życie. ..

Gość gość
Jest tutaj czy jeszcze odsiaduje ?

Gość gość
Tobie życie niemiłe? Widać co to za człowiek. Daj spokój.

Gość gość
21:33 Kobieto, uciekaj jak najprędzej i nie oglądaj się za siebie. Człowiek na pewno ma psychikę zjechaną. Do tego dobre towarzystwo i zwyczaje. Normalnego związku z nim nie stworzysz.

Gość gość
Chyba nie była bym z takim.Nie wiem co by sie musiało wydarzyć żeby mnie oczarował taki

Gość gość
Absolutnie, kiedyś na początku znajomości poznałam takiego chłopaka 28lat a siedział 3 za kradzieże i włamania. Od razu zakończyłam znajomość, kretyn mnie straszył. Ma ogromne długi i komorników. Więc autorko nie pakuj się w to.

Gość gość
Ja jestem obecnie z takim.Nie wiem co robić bo go kocham.Narazie jest dobry i miły, choć czasem zamknięty w sobie strasznie.Kazdy musi dostac szanse

Gość gość
11:40 nawet taki co wyciąga łapy po cudze mienie? Okrada, bije,napada np.seksualnie? Serio każdy? NO CHYBA NIE!!!

Gość gość
Myślę że złodziej, czy inny kryminał zawsze nim pozostanie. To leniwi ludzie To raz. Dwa,byłabym się takiego zabrać do domu czy rodziny w obawie ze coś zwędzi.Spać z takim też. ..mógłby mi coś zrobić, okraść mnie itd.Taki jest już przegrany do konca życia

Gość gość
A wzięła jakaś ślub z takim?

Gość gość
Ślub? gdy facet kryminalista gdzie jest duże prawdopodobieństwo ze znowu trafi za kratki i ślub? no to chyba jakaś desperatka

Gość gość
Możecie się spotykać z takim nawet nie wiedząc. ..

Gość gość
13:57 Spotykać, oczywiście na początku może to umknąć uwadzę , ale ile miesiąc góra 2 przy spotkaniu, rozmowach i początkach pokazania swoich znajomych już szydło z worka wychodzi... Nie wierzę, że któraś może wyjść za człowieka z taką przeszłością i nie być świadoma.

Gość gość
Miałam taki epizod. Człowiek z pozoru czarujący, miły sympatyczny, wie co powiedzieć, zwierzanie się ze swoich błędów więc czułam że ma do mnie zaufanie. Wszystko super do momentu, gdy wszystko szlo po jego myśli. Nie chciałam kontynuować znajomości. Potem nie było już różowo - straszenie się zaczęło. Jak dla mnie wypaczona psychika, cechy podobne do psychopaty. Taka osoba nie ma uczuć, być może nauczona tego podczas pobytu w ZK. Nie ma sumienia, więc nie liczyła bym na jakieś wyrzuty czy zahamowania. Manipulacja słowami opanowana do perfekcji. Bezwzglednosc, poza tym właśnie wtedy wyszedł brak szacunku dla kobiet, też coś wyniesione z ZK Taki chłop nie jest dla mnie.

Gość gość
17:20 miałam podobnie Facet był miły, zainteresowany mną bardzo,szarmancki i właśnie. ..pięknie mówił. Też opowiadał o wszystkim co zrobil.Opowiedzial mi nawet o policjantkach ktore do niego pisały .Facet wysoki bardzo przystojny, w swoim miasteczku rozchwytywany przez kobiety w różnym wieku.Super sie ubierał,miał identyczne zainteresowania do moich.Jeździł dość drogim samochodem,nie było wogole poznać że ma taką beznadziejną przeszłość. Niestety też musiało być tak jak on chce.Jakikolwiek sprzeciw,inne zdanie ,czy pogląd, a od razu sie nie odzywal obrażony. Wysyłał obraźliwe wiadomosci,robil ze mnie posmiewisko przy znajomych. Wszystko w czasie gdy coś mu się nie spodobało. Dałam sobie spokój z kretynem,choć nie powiem przystojniejszego faceta nie znam.Ale jak to babcia mówiła "z pięknej pustej miski sie nie najesz"

Gość gość
Bała bym się takiego faceta

Gość gość
A czy tacy tam nie cPią czasem w Kiciu.Po wyjściu Nie używają czasem używek?

Gość gość
21:32 cpa pewno zależy, który. Tak jak i normalni faceci. Tylko najgorzej właśnie z tym ich charakterkiem. To nie jest do przeskoczenia. Nie da się z tego typu osobą żyć. Inaczej, jak któraś lubi niepewne jutro, zawsze zgadzać się ze swoim panem i władcą. Jak którąś nie przeraża życie w samotności przez kilka czy kilkanaście lat i czekanie na widzenie, wozenie paczek. Jak któraś lubi budzenie o 6 rano przez lud********inarkach i z bronią w ręku. To tak kryminalistów to najlepszy materiał dla niej.

Gość gość
Felcia;-)

Gość gość
Tylko wariatka wiąże się z kryminalistą, który może jej zrobić coś złego. Np. jeśli facet zabił kogoś w przeszłości chociaż raz, to może to zrobić po raz kolejny. Bałabym się zasnąć przy kimś takim, bo mogłabym się nie obudzić. A poza tym, po co sobie paprać życiorys związkiem z przestępcą? Ma coś na sumieniu, to powinien siedzieć a nie korzystać z życia.

Gość gość
Będzisz musiał jeszcze spamować, bo zamierzam to podnosić.

Gość gość
Więc taki sie już nie nadaje do życia. A jezeli nie zabił? To tez nie?