Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patologia u mnie w rodzinie

Polecane posty

Gość gość

Mam w rodzinie taka kobietę, która ma już trójkę dzieci, z dlaczego dwójka jest niepełnosprawna, każde urodzone poprzez CC, oczywiście w domu bieda bo chłop alkoholik, ona tabletek nie bierze bo twierdzi, że nie ma na nie, a pali paczkę papierosów dziennie, również w ciąży i do tego znów jest w ciąży, 6 miesiąc, nie jest pod kontrolą lekarza, w ogóle jeszcze nie była nawet, nie wiadomo czy dziecko prawidło się rozwija... Jak można tak narażać swoje życie, być po 3 cesarkach i nie pokazać się lekarzowi, przecież w każdej chwili blizna moze jej się rozejśc, tak samo przy porodzie, jeśli sama się nie zgłosi zanim akcja się zacznie, a nie będąc pod opieką ginekologa skierowania nie będzie, to przecież mogą skurcze zacząć jej się i bum. No masakra, patologia patologia ale żeby swoje i dziecka życie narażać i ogólnie to, że trójka jej pozostałych dzieci może matkę stracic... Myślicie że jeśli już trafi do szpitala to istnieje taka możliwość, że zostanie to zgłoszone konkretnym instytucja? Na mój gust, powinni przymusowo podwiązywać jajniki...

Gość gość
słabe prowo. najpierw naucz sie ortografii.

Gość gość
Prowokejszyn 0/10 nie dajcie się nabrać. Nie karmicie trolicy.

Gość gość
Wskaż mi tutaj błąd ortograficzny cwierćinteligencie. Słownik może mi conieco poprzestawiał ale błędów ortograficznych tu nie dojrzałam. Chyba, ze pod słowem ortografia myślisz również interpunkcję i składnię, to w takim razie polecam przestudiować jednak te tematy :) sytuacja jest prawdziwa, myślcie sobie z to prowo, przecież namiarów na kobietę nie podam.

Znam taka jedna.. 3je dzieci z autyzmem, facet w więzieniu, teraz ma jakiegoś nowego. Dzieci umieszczone są w rodzinie zastępczej a ta znowu jest w ciazy

Gość gość
Pisze sie i instytucjom, a nie instytucja. Skoro taka sytuacja to dlaczego sama nie zgłosisz? Wystarczy telefon do opieki i zaraz kontrola, kurator, możliwe odebranie dzieci.

Gość gość
I w dodatku nawet nie musisz mowić kim jestes, żadnych nazwisk, wystarczy, Że powiesz, ze jestes sąsiadka i widzisz w jakiej kondycji jest ta cała rodzina.

Gość gość
konkretnym instytucjOM

Gość gość
I zamilkła autorka:) bo nam przeciez danych tej kobiety nie poda, bo przeciez Sama nie zgłosi, bo "to nie jej sprawa i nie chce sie mieszać"...ja bym od razu napuscila jaka tylko instytucje sie da, ale ona woli pytac na forum co myślimy..:O

Gość gość
Po Tobie widać że patola analfabetko :) Słownik takich błędów nie robi.

Gość gość
Zglos to autorko! Byc moze uratujesz tym dzieci!