Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem atrakcyjna i samotna

Polecane posty

Gość NieLubieTatuazy
To normalne, że jak skupiasz sie na ustawieniu sobie życia pod wzgledem kariery to mniej sie z kims angazujesz. Mialem tak samo ze nie wchodzilem w zbyt glebokie znajomosci zanim nie skonczylem studiow. Tyle ze spotykalem sie z duza liczba kobiet np tylko na jednka kawe, ale nie ciagnalem nic dalej. Potem dopiero sie bardziej rozkrecilem. Wszystko to dla dobra wlasnej przyszlosci. Wiec robisz rozsadnie. Rozumiem, tez ze dla kobiet to ciezej bo im jest sie starszym tym kombinacja mozliwosci do poznania kogos mniejsza, a potem wiekszosc ludzi zajeta. Ale generalnie b. dobrze robisz ze jestes skupiona zeby skonczyc studia i miec dobra praca lub inne perspektywy zawodowe

Gość gość
no majateg w miłości to bariera niczym język mało giętki ani on do minerwy ani do króla artura ;-))) poraszka

Gość woyteg
mam 11 cm

Gość gość
prowo nie ma samotnych kobiet

Gość gość
Wiem, ile mam wzrostu, ale to, co już napisałam, wystarczy. @NieLubieTatuazy, dzięki za komentarz. Niby wiem, że dobrze, ale mam już 27 lat i zaraz mi spadnie libido i będę tylko płakała, że nie skorzystałam, póki można było. Gdybym robiła tylko jedne studia i kończyła w wieku 24 lat, to może i by było fajnie, a tak to czuję, że życie mi ucieka...

Gość gość
To zależy jakie masz priorytety? Praca naukowa też daje zadowolenie.

Gość gość
Ja wiem, że daje i w kwestiach zawodowych się spełniam i jestem naprawdę szczęśliwa. Tylko nie tylko tą jedną sferą człowiek żyje.

Gość dawidxxxx
autorko, myślę że gdybyś bywała w miejscach gdzie bywają mężczyźni "twojego pokroju" poznałabyś kogoś na pewno. Rozwój jest jest najważniejszy, wybranka odnajdziesz z czasem:)

Gość dawisxxxx
Ostatnio byłem w Krakowskim teatrze, poznałem tam sporo młodych ludzi na poziomie, może powinnaś spróbować :)

Gość gość
Jestem z Warszawy. Właśnie muszę się wybrać do teatru, planuję of dłuższego czasu, tylko ciągle mam coś do zrobienia. A jakieś inne miejsca w Warszawie?

Gość dawidxxxx
wiesz, ja akurat jestem z Krakowa. Często chodzę do teatru do różnego rodzaju np klubów sportowych, uwielbiam chadzać po górach może i Ciebie by zainteresował taki sposób spędzania wolnego czasu:)We Warszawie masz jeszcze więcej możliwości koleżanko:)

Gość gość
O jakich klubach sportowych mówisz? Chodzę na Ffitness, ale tam raczej nie ma interesujących ludzi. No i mówiłam, że pieniądze są dla mnie, niestety, barierą w tym momencie.

Gość gość
U nas jest taka laska o wyjątkowo zjawiskowej urodzie, wszyscy się ślinią nas sam widok, ja ją lubie bo przy nas jest skromnisia i tylko dobrze ją wspominam, ale ma np. ponad 700 znajomych i ponad 120 obserwujących mimo iż nie jest żadną celebrytką i też wcale tak mocno sie nie promuje

Gość dawidxxxx
no ja akurat procz silowni, chodzę na boks i basen, hm na silowni wbrew pozorom można poznać przywoitych ludzi na poziomie:) jesli chodzi o pieniadze to nie wszystkie rozrywki musza kosztowac krocie.

Gość gość
Fajnych facetów jest bardzo malo a atrakcyjnych i fajnych kobiet o wiele więcej, coz, kobiety maja konkurencje jak nigdy dotąd :( nie dla każdej straczy...

Gość dawidosxxxx
bez przesady chyba nie jest tak zle z nami facetami:) a kobiet jest coraz wiecej nie pieknych a zrobionych

Gość gość
ooooo

Gość gość
Mi siłownia i fitness wystarczy. Myślałam o basenie może czasami, ale jakoś nie mogę się zebrać. Na więcej atrakcji na pewno nie mam czasu. Trzeba się do klubów wybrać, na jakieś spotkania itp, ale ja naprawdę jestem teraz gaz pieniędzy i nawet ubrać nie ma się w co... :( W wakacje wreszcie sporo zarobię, tylko, kurczę, czekać tyle miesięcy w tym wieku to trochę za dużo.

Gość gość
czemu w wakacje?

Gość gość
Bo teraz nie mam czasu.

Gość gość
czyli co chodzisz nago/?

Gość gość
Ja jestem podrywana i komplementowana, ale głównie przez facetów którym chodzi tylko o seks albo desperatów.

Gość gość
a kto to desperat?

Gość Zuzanna   Amelia æ
Ja tez jestem atrakcyjna i samotna.

Gość gość
to niemożliwe musisz być średnia i przeciętna

Gość Zuzanna    Amelia æ
A ty gowno wiesz, nie jestem przecietna!

Gość gość
Mam ten sam problem. Nie widzę kobiety dla mnie. To smutne jest.

Gość Taki Zielony
W życiu nie można mieć wszystkiego miłośc*****eniędzy, szczęścia czy modela faceta bez wad :D, bo albo gej albo łysy albo ćpa ;-) etc