Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprzątanie po sobie w hotelu...

Polecane posty

Gość gość

Czytam właśnie komentarze pod postem o zdewastowanym apartamencie w Kościelisku i już któraś osoba podkreśla, że ona wyjeżdżając to nawet ściąga pościel, żeby pani sprzątająca miała mniej roboty... Co to za dziwne zwyczaje? Jak z jakiegoś pensjonatu u pani Jadzi w PRL. Dużo czasu spędzam w hotelach i nigdy bym na coś takiego nie wpadła... Taką kołdrę bez pościeli to na miejscu dobrego hotelu bym dawała od razu do dezynfekcji, bo cholera wie, co się z nią działo. Ja nawet łóżka się oduczyłam ścielić podczas pobytu, bo i tak pani sprzątająca musi pościelić wg hotelowych standardów, a ja tego nie zrobię tak dobrze jak ona, więc co za różnica, jak zostawię kołdrę i poduszki? Poza tym nie zostawiam syfu, ale ludzie popadają w jakieś skrajności, zamiast korzystać z tego, za co płacą. Jak im szkoda sprzątaczki, to niech zostawią napiwek zamiast "pomagać".

Gość gość
Kulturalnie jest ogarnąć barlog po sobie chociaż z wierzchu bo zostawianie syfu w myśl zasady place i wymagam to dopiero plebsem zajezdza. Jak Janusze w pamiętnikach z wakacji...

Gość gość
Ja ściele, bo denerwuje mnie nieład. Ale wiem, ze sprzątaczka poprawi

Gość gość
pokojówka jak już