Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to depresja? mam dziwne mysli przeczytaj

Polecane posty

Gość gość

raz na 3 miesiace zdarza sie, ze mam takie mysli ktorych nawet nie potrafisz sobie pewnie wyobrazic,,, czuje sie jakby wszyscy byli przeciwko mnie, jakbym byla z góry na straconej pozycji pod kazdym wzgledem, niezaleznie od tego czy w moim zyciu uklada sie dobrze czy tez zle mam wrazenie ze najlepszym wyjsciem jest sie zabic,,, nikt mie nie moze wtedy powstrzymac od tych mysli strasznie sie tym martwie ze to wroci.. czuje sie jak w jakiejs klatce wsrod zaprogramowanych ludzi,,, jak bym byla sama na tym swiecie kompletnie sama

Gość gość
mam podobnie wiec radze pojsc do psychologa.

Gość gość
Jak raz na 3 miesiace a poaz tym normalnie funkcjonujesz, to jest ok. Kazdy ma takie mysli jak mu zle. Jak zaczenie sie to czesciej powtarzac, to wtedy depresja

Gość gość
Nikt nie jest sam.na świecie, trzeba tylko zaufać ludziom, którzy chcą dla nas autentycznie dobrze, nie łatwo takich ludzi spotkać, ale życie samo stawia ich na naszej drodze. Wczoraj odnowiłam znajomość z była przyjaciółka, z którą nasze drogi się rozeszły, obie ucieszyłysmy się z przypadkowego spotkania w sklepie, z i na zupełnie nieoczekiwanie porozmawialysmy od serca, życie zaskakuje pozytywnie, trzeba wierzyć w Dobro.

Gość gość
Myśli samobójcze pochodzą od złego. Zobacz na youtub filmiki z egzorcystą ks Piotrem Glasem..