Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak sie o mnie troszczyl

Polecane posty

Gość gość

Dawal mi kanapki. Dawal mi ciasteczka. Kazal zapinac pasy jak mnie wozil do domu. Kazal mi zakladac sweterki i wypoczywac. Odsuwal mi krzesla otwieral drzwi i przeganial innych chlopakow. I nagle jego kolega powiedzial zebym spadala bo on ma zone. I mowie do kolezanki ze czujesz w ogole jaki perfid? A ona mi na to: on nie ma zony.

Gość gość
Rozumiecie o co tu biega? Bo zamkne sie w sobi3 i do zadnego juz nie odezwe

Gość gość
D**e też Ci podciera ten książę? Idę robić kopytka. Nazryj się to ci przejdą takie rozkminy. Masz, jedz.

Gość gość
Pokochalam go. A tu nagle takie cos. Ewentualnie gdyby chcial moglby ze mna wchodzic do toalety gdyby sie bal czy sie nie wywroce na plecy

Gość gość
Ale zeby nie podgladal

Gość gość
Zamiast pytac kolezanek/ kolegow, nie lepiej zapytac go wprost? Kiedys (dawno) spotykalam sie z takim jednym I po dwoch miesiacach dowiedzialam sie ze ma zone. Zapytalam dlaczego mi tego nie powiedzial, a on na to “nie pytalas”. Od tamtej pory kazda, nawet niespecjalnie sie zapowiadajaca sie znajomosc zaczynalam od pytania “czy masz zone i/lub dzieci”.

Gość gość
Bo boje sie tez ze jest wolny i bedzie chcial ode mnie ciala a ja sie na tym nie znam.