Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakaz badań kobiet przez lekarzy płci męskiej.

Polecane posty

Gość gość

Wyrażę tutaj swoje zdanie. Jak będziecie chodziły do innych facetów i rozbierały się przed nimi i dawały dotykać to wasz partner: 1.Zabije siebie (bo stwierdzi że wolicie innego faceta od niego i nie zależy wam na nim) 2.Zabije tego faceta (żeby was już więcej nie dotykał) 3. Będzie was mniej szanował lub wogóle (bo stwierdzi że go nie kochacie i będą przez to kłótnie lub rozwód). Są też inne opcje. On wam tego nie powie, ale podejrzewam, że już było za dużo samobójstw przez to. To dotyczy tych bardziej czułych facetów. Przecież lekarz to lekarz więc co za różnica jakiej płci. Dlatego dla bezpieczeństwa kobiety do kobiet. To dotyczy przedziału wieku gdzieś od ok 10 lat do 70. To dotyczy badań. Nie sytuacji nagłego ratowania życia i operacji. I wiecie przecież o co mi chodzi.

Gość gość
Hahaha hahaha idź się lecz lepiej !!! :) ale się uśmiałam

Gość Mirek_z61
Móc wyskrobać to kałopodobne świństwo to nasz naturalny przywilej! Nikt nie może nam tego zakazać!

Gość Wypoczusiek_2eq
Żądam zabiegu opróżniania macicy !

Gość Wypoczusiek_vźb
Aborcja tylko na życzenie! Żadnych kompromisów

Gość Miruniek_ęy40
Móc abortować to fasolkopodobne świństwo to nasz konstytucyjny obowiązek! Żaden sraczyński nie może nam tego zakazać!

Gość Mirek_9yv
Oczyszczanie macicy tylko na widzimisię! Żadnych wytycznych

Gość Migau_Wydalauek_bż97
Wymagam skrobanki !

Gość Mirabelenka_1ź8y
Potrzebuję zabiegu aborcji na życzenie!

Gość Wykopuniek_8j8b
Móc wyskrobać to do kupy niepodobne świństwo to nasz konstytucyjny obowiązek! Nikt nie może nam tego zakazać!

Gość gość
Chyba nigdzie nie ma takiego skupiska wariatów jak na kafeterii. Masakra.

Gość gość
Nadszedł czas to zmienić. Nie zapomnę tego uśmieszku na ustach tego faceta ginekologa jak mnie nie wpuścił do żony po porodzie. To jest poprostu sku*wysynstwo.

Gość gość
To są sku*wysyny udający dobrych.

Gość gość
Mam napisać ładnie proszę bardzo. To są kłamcy udający dobrych.

Gość gość
Trzeba być mężczyzną bez serca żeby być facetem ginekologiem

Gość gość
co wy sie tak tych ginekologow facetow tak czepiacie? w koncu taki gin robi to co zawsze chcial robic i co sprawia mu przyjemnosc. nie ma lepszej pracy niz ta o ktorej sie marzylo i ktora zarazem sprawia niesamowita przyjemnosc. a kobiety to zawsze dzielily sie na te ktore sie szanuja i na te ktore rozloza nogi przed byle kim i niczego to nie zmieni.

Gość gość
Kobiety to zawsze dzielily sie na te ktore sie szanuja i na te ktore rozloza nogi przed byle kim (lekarzem).

Gość gość
Kobieta która idzie do innego faceta rozbiera się przed nim i daje mu się dotykać traci nasz szacunek i nie dostanie od nas nic.

Gość gość
Ja chodziłam do faceta przez 3 lata (raz na rok, dwa razy na rok kontrola) i mój partner nie miał nic przeciwko ponieważ w mojej miejscowości są tylko faceci. Ale kiedy wszedl ze mną, widział mnie idącą na fotel to po wyjsciu widziałam że coś jest nie tak, powiedział mi, że to było nie miłe przeżycie dla niego. Od tamtego czasu bez namysłu szukalam kobiety ginekolog. Znalazlam przemiła Panią ginekolog ale niestety muszę dojeżdżać ale dla Niego wszystko. Wolę dojeżdżać te 25km niż wiedzieć że gdy idę do gin to on jest w złym stanie