Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem się ubrać zazdroszczę tym co potrafią

Polecane posty

Gość gość

Ogólnie mam masę ubrań, drogich i tanich, większość jeszcze z metką a mój problem polega na tym, że kompletnie nie potrafię się ubrać by wyglądać do mnie. Mam wrażenie, że na mnie ubranie traci swój urok. Nawet zakupy ze stylistą przyniosły marne efekty. Mam 170 wzrostu, ważę 63 kg i beznadziejna figurę tj bardzo duży biust a mały tyłek. Gdzie mogę szukać jakieś innej pomocy?

Gość gość
Mamvten sam problem, mam mase naprawde z******tych drogich ubran a nie umiem ich polaczyc w fajna stylizacje

Gość gość
yt Raadzka i pewna Francuzka, stylistka o typach figury i laczeniu kolorow, to powinno pomoc.

Gość gość
Mam to samo. Jak będziesz chciała założyć dana rzecz to wrzuć sobie do googla i zerknij jakie są stylizacje

Gość gość
yt Justine Leconte pokazuje rowniez laczenie kolorow, i inne ytuberki, wrzuc wardrobe, etc. Tym trzeb sie dobra chwile zajac.

Gość gość
Szukaj stylizacji na Pinterest.

Gość gość
Dziękuję za podpowiedź. Na pewno skorzystam chodź boję się, że będzie to co zawsze. Np na zakupach ze stylistą kupiłam fajną sukienkę, poszłam w niej kilka razy i już nie mam ochoty jej ubierać. W innym rzeczach w których stylistyka doradziła po prostu czuję się grubo bo bluzki luźne z dekoldem w v no ok biust fajnie ale w reszcie nie czuję się dobrze. Nie raz widzę kobietę w zwykłym sweterku i jeansach i wygląda super a ja jak zwykle w tych swoich namiotach.

Gość gość
Przeglądam te vlogi i z tego co widzę zawsze to samo. Stylizacje na duży biust pokazują modelki które są ogólnie pełne

Gość gość
A nie myślałaś o diecie i cwiczyczeniach ? Bo nie wiadomo jak fajne ciuchy nie będą dobrze leżeć na osobie która ma kiepską figurę. Taka brutalna prawda. Stylista może dobrać i u Ciebie szerszy Sol zeb y wyrównać sylwetkę. Ale właśnie dziewczyny które nie mają figury modelki ale są proporcjonalne wyglądają fajne w zwykłej białej koszulce i dżinsach. Ja mam figurę jabłka. Nogi szczupłe a od pasa w górę się zaczyna. Dieta ćwiczenia na placki i cisnę i będę fajnie wyglądać w zwykłych ciuchach. Uzakajie się nad sobą nic nie da :)

Gość gość
Moze potrzebujesz krawcowej, ktora zwezy dol zeby nie wszystko powiewalo. Musisz znalezc swoje fasony.

Gość gość
Ja też mam duzy biust i zaczelam nosic bardziej obcisle rzeczy i wygladam lepiej niz w tych workowatych.