Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciezko o kogos sensownego

Polecane posty

Gość gość

Wielu mezczyzn nie dba o swoj wyglad, o zapach, sylwetke, stosowny ubior. Juz nie wspominajac o czyms oryginalnym co wyroznia, wlasnym stylu. Co do charakteru - sa uciazliwi, nie maja nic ciekawego do przekazania, sa trudni, meczacy, klamia liczac ze ktos slepy, chca by wybaczac im wady ale sami nie potrafia. Maja takie wysokie oczekiwanie zeby kobieta wygladala jak gwiazda ale nawet jesli juz tak wyglada to tez nie chca bo wtedy moze ich zdradzac. Najbardziej to by pasowala taka co lata i spelnia zachcianki ale to tez zle bo chca kobiete z wlasnym zdaniem. Ale jak ma wlasne zdanie to zle bo nie chce sie podporzadkowac. Tak ze chlopy to nie wiedzo.

Gość gość
A potem jak juz nawet znajdo ta jedna z wielu to i tak im zle bo chcieliby teraz inna i mysla ze swiat kreci sie tylko wokol facetow i ich chciejstw. I nie wiem czy to za wysokie ego czy brak samokrytyki sprawia ze nawet kolo ktory kompletnie nic soba nie reprezentuje np jakis nieurodziwy albo zonaty z bagazem uwaza ze jest taka partia ze masakra hehe. Smiech i ignorancja.

Gość gość
Wystarczy okazac takiemu niezbyt ladnemu odrobine zainteresowania, usmiechnac sie do zonatego i juz mysli ze jest tali cool ze moze cie miec hehe. Co za zenada

Gość gość
Afirmacja na idealnego partnera Ja odpuszczam, bo postanowiłam skorzystać z mojego talentu do szczęścia. Przez odpuszczenie od poprzednich partnerów powstało miejsce w mojej świadomości na coś nowego. Moja wewnętrzna mądrość spowoduje że przyciągnę prawdziwego i idealnego partnera. On jest idealny dla mnie pod względem fizycznym, duchowym i emocjonalnym. Moja osobowość spowoduje, że stanę się idealną dla mego partnera, którego szukam. Jestem napełniona miłością, harmonią, wewnętrznym pokojem i wzajemnym zaufaniem. Jestem kochaną i kochającą. Idealny partnerze, wiem że ty jesteś i szukasz mnie, tak jak ja ciebie szukam. Ten wspólny duch który spowodował u nas tęsknotę, złączy nas razem. Ja cię bardzo kocham, i proszę dla nas obydwóch, daj się dzisiaj prowadzić poprzez twój wewnętrzny głos, ażebyśmy spotkali się w miłości. Ja już często czułam twoje objęcia, przytulania i nasze rozmowy. Często byliśmy razem złączeni w wewnętrznej miłości. Często słyszę twoje wołanie, twój kochający głos. Czuję nieskończoną harmonię, która doprowadzi nas razem i sprowadzi do doskonałości Ja jestem ciałem, duszą i duchem, tak jak ty. Pozwól nam na tych płaszczyznach spowodować, ażebyśmy stworzyli nierozłączną jedność. Ja śpiewam i tańczę z tobą, jestem szczęśliwa i pewna, ja znajdę ciebie, tak jak ty mnie znajdziesz.

Gość gość
I zaraz po tym poznasz takiego ktory taki bedzie i zaraz sie okaze ze urodzila mu sie corka albo ze lubi wode albo ze nie chce slubu albo ze jest uzalezniony od zametu.