Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge to podac jutro na obiad dal rodzicow meza

Polecane posty

Gość gość

Przed chwila maz zadzownil ze rodzice chca nas jutro odwiedzic ze beda w poludnie. Nie mam czasu na stanie przy garach i myslalam o czyms na szybko. Rosol i kurczaka pieczonego z ziemniakami i surowka .Moze byc? I jakies ciasto kupie?

Gość gość
A czemu nie? Pewnie, ze może być

Gość gość
To sa tesciowie, ludzie jak kazdy inny. A ty piszesz jakbys miala miec inspekcje sanitarna decydujaca o jestestwie. Obiad moim zdaniem super, syty i smaczny.

Gość gość
Ja bym podała tylko ciasto kawę, herbatę no chyba ze jada do Was z b daleka no to mogą być głodni jak tak to co napisałaś jest ok.

Gość gość
zależy jacy teściowie... może super fit eko i za taki obiad teściowa obgada cie na pół miasta?

Gość gość
i tak dla nas gotuje obiad.ale moze beda glodni wiec ugotuje wiecej. a jaka surowke zrobic? mam malo czasu.zdarzylam wejsc do domu a telefon od meza.a maz w pracy do 22.i musze z buta do miasta isc. Kurczak to myslalam o palkach?

Gość gość
Lepiej całe udziki wyglądają. Surówkę kup jakąś w warzywniaku, jak czasu nie masz. Buraczki czy kiszona kapusta

Gość gość
Surowka smaczna i zdrowa, Starte Jablka, marchew, odrobina cebulki, troche cukru, troche oleju. Albo: Mizeria z ogorkow :) To takie proste na szybko surowki

Gość gość
mizeria odpada- bo ogorki sa teraz ble.widniste bez smaku

Gość gość
myslalam o podudziach moze skrzydelkach.

Gość gość
ja j***e... czy Wy serio nie potraficie nawet obiadu same zaplanować?

Gość gość
O matko boisz się tych teściów czy co .Surówka taka pałki takie ,co ci teściowa daje na obiad jak u niej jesteś.Daj im to samo u co jesz u nich.

Gość gość
telefon od meza.a maz w pracy do 22.i musze z buta do miasta isc. xx mąż niech po pracy zajedzie do tesco 24h, kupi składniki i ugotuje obiad, w końcu to jego rodzice, niech jego chwalą/krytykują. czy jak przyjeżdzają twoi rodzice to dzwonisz do męża żeby szedł z buta do miasta po skł. na obiad???

Gość gość
Do kurczaka pasuje starta marchewka z jabłkiem.

Gość gość
co ci teściowa daje na obiad jak u niej jesteś xx słone paluszki, ona nie zaprasza na obiady

Gość gość
ja nie mam rodzicow. a tesco nie ma u nas. Markety czynne do 22.

Gość gość
Kup pałki i kilka skrzydełek, do tego surówka z marchwi z jabłkiem i bedzie dobrze.

Gość gość
nie chce mi sie isc pojade rowerem. kupie to co musze miec na dzis a po reszte wysle meza rano.

Gość gość
A maz w sobote pracuje?? Bo jak nie, to niech wstanie rano, pojdzie po zakupy, a potem mozesz mu pomoc ugotowac obiad :). W sumie ktos dobrze napisal, czy jak twoi rodzice maja przyjechac to każesz mu leciec po zakupy i wymyslac i gotowac obiad?

Gość gość
Kvrwa, jak tylko zobaczyłam tytuł, od razu wiedziałam, że padną nieśmiertelne udka z kurczaka. Chryste panie, jakie wy jesteście nudne i przewidywalne. Na każdą okazję, od zwykłego obiadu, po chrzest lub komunię ciągle udka i udka.

Gość gość
Ja robię takie; Pekinka,papryka kukurydza ogórek majonez. Pekinka ananas marchew jabłko majonez Mix sałat ser feta czerwona cebula ogórek kiszony oliwki sos np.grecki Ewentualnie buraczki na cieplo lub marchewka z groszkiem albo bez.

Gość gość
Ona nie zaprasza to ty też nie podawaj obiadu .

Gość gość
tescie odwiedzaja na 2-3 razy do roku.Zawsze staram sie ich jakos ugoscic.Na tyle ile potrafie bo nie mial mnie kto tego nauczyc.

Gość gość
A co to krolowa Anglii ta Twoja tesciowa ? Upiecz udka (lepiej niz palki ) albo mielone i marchewka na gesto .

Gość gość
też tak wymyślałam autorko a tesciowa wiecznie miała jakieś zastrzezenia, np za mało obiadu i wyżerała mężowi z talerza, za dużo ciasta etc. za to u niej nawet wody do picia nie zaproponowała. teraz po 8 latach małżeństwa jak ona nas wizytuje to ja sie wcale nie przygotowuje, mąż jak chce to jej robi herbatę i luz. on nawet palcem nie kiwnął jak moja matka przyjeżdzała, to ja szykowałam obiad i sprzątałam. teraz mają za swoje :)

Gość gość
udka za duzo waza.

Gość gość
Nie mialas rodzicow ? Nie pytam zlosliwie .

Gość gość
gość dziś Podpisuje sie wszystkimi konczynami. Brawo ty! Super postawa, dobrze ze poszlas po rozum do glowy. I wreszcie jest sprawiedliwie :).

Gość gość
zmarli gdy bylam nastolatka.

Gość gość
To zrob te palki .Mozesz upiec razem z cwiartkami cebuli i marchewki oraz czosnku . Nie trzeba bedzie surowki .