Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem którego wybrać

Polecane posty

Gość gość

Witam , mój problem polega na tym że nie wiem którego wybrać z moich wielbicieli a jest ich kilku i wszystkich lubię ;)) a chciałabym w końcu wybrać tego jednego tak więc : Dane :) M- 55 lat odpowiada mi jego mentalność wygląd fizyczność świetnie się czuje w jego towarzystwie uwielbiam spędzać z nim czas tańczyć jeździć motorem restauracje podróże i jego kultura sex ok ale jak dla mnie to nie to czego potrzebuje w łóżku ,  uwielbiam go ale z byt rzadko się widujemy ja potrzebuje jednak coś więcej nawet jeżeli chodzi o telefony czy SMS mówiąc w nawiasie wizja na wspólny dom raczej mało prawdopodobna w tej chwili a ja jeszcze marzę o wspólnym domu z kimś chociaż marzenia mamy te same z mojej strony tak nie iskrzy jak z jego strony jest też moim najdroższym przyjacielem R- 38 lat świetnie sie rozumiemy jestesmy jak dwa kawałki puzzli mam duże w nim wsparcie  myślę że moglibyśmy być udanym małżeństwem wizja na przyszłość i wspólny dom z tym że nie jestem pewna czy znowu chce wyjeżdzać do tego kraju co wcześniej i tam mieszkać z jego strony iskrzy a z mojej wcale kocham go i lubię ale raczej jak przyjaciela jezeli chodzi o sex no właśnie ehh bez komentarza może chociaż on sie bardzo starał ale nawet kiedy mnoe caluje to mi to przeszkadza Ł- 33 lat i to jest mój hit tego roku mój sąsiad kiedyś się spotykaliśmy przez kilka miesięcy zajmował mi się dziećmi robił mi zakupy zabierał  nas na wspólne wycieczki troszczył się o mnie ale ja to trzymałam na dystans nigdy mu nie pozwalała nawet się pocałować ale od kiedy wróciłam nasze drogi znowu się zeszły bo mieszkamy po sąsiedzku oczywiście syn mi bardzo zachorował na święta a on zatroszczyć się o choinkę zakupy i wszystko inne w nagrodę poszłam z nim do kina w pierwszy dzień świąt i wszystko się zaczęło kiedy w tym kinie wziął mnie za rękę to myślałam że dostanę orgazmu po kinie poszliśmy na świątecznego drinka i potańczyć no odbiło mi totalnie chciałam żeby mnie pocałował w końcu i skończyliśmy w łóżku i od tamtej pory skończyć nie możemy chce żeby mnie całował chce się z nim kochać i tu bardzo mi odpowiada jest mi mega dobrze jest bardzo mi oddany i moim dzieciom które to uwielbiają tylko ja nie wiem na co ja mogę liczyć z jego strony czy mogę liczyć na miłość związek czy coś więcej to mnie martwi że nie wiem od tamtej pory nie usypiam z nikim innym tylko czekam na niego i doczekać się nie mogę

Gość gość
Tu autorka : Żeby było śmiesznie dziś są moje urodziny i się zastanawiam z którym bym chciała je spędzić na marginesie to od wszystkich mam propozycję, cały dzień kwiaty przychodzą mi do domu z -M- wiem wiem ze bede sie bawic swietnie szampan wspolne klimaty ludzie zabawa na całego z Ł- nie wiem czego oczekiwać mogę chciałabym dzisiaj się świetnie bawić i być szczęśliwa z M wiem czego mogę oczekiwać ale z -Ł- lubię jak mnie całuje przytula i te sprawy Ehhh , Myślę że zobaczę się na chwilę z -M- wypije szampana przywitam się ze wspólnymi znajomymi zatańczę chwilę i resztę wieczoru spędzę z -Ł- Chyba muszę się leczyć hahahaha Albo poszukać nowego obiektu hahaha i dopisać do listy :)

Gość gość
Tak musisz sie leczyc! Milosc to nie kalkulacja, a facet to nie towar.Uczucie jest albo go nie ma.

Gość gość
Tu autorka : może tak ale w końcu trzeba pomyśleć pod różnym względem i przyszłościowo czasami jest miłość a on okazuje się być chujem a jak nie ma miłości to okazuje się być on super więc trzeba gdzieś tutaj poszukać kompromisu i tak by było dobrze :)

Gość gość
jak nie bedzie milosci /uczucia to i tak odejdzie do innej. "czasami jest miłość a on okazuje się być ch*jem" to znaczy ze to nie byla milosc

Gość Maciek Bie
Chyba jesteś troszkę po-p************. Na tę chwilę proponuję Ci wybrać psychologa.

Gość Maciek Bie
Po/pie/r/d/o/l/o/n/a. A tak poza tym, to chyba prowo 😴

Gość gość
Tu autorka : Ej Panowie trochę przesadzanie ;) widać czujecie się bardzo tym dotknięci ale nie rozumiem dlaczego ? :) Do gość 15:45 dlaczego ma on akurat odejść do innej skoro to -on- mnie kocha i jest i będzie mu że mną dobrze , za dużo by miał do stracenia ale to fakt uczucia są ważne dla mnie też i te w sercu i te łóżkowe i pod każdym względem tylko czasami to nie wystarcza uczucia to nie wszystko trzeba pomyśleć tak by było nam razem dobrze żeby dobrze do siebie pasować rozumieć się w życiu mieć te same poglądy na różne sprawy czy nawet podobnie lubić spędzać wolny czas bo potem okazuje się że są ogromne uczucia ale za chiny nie można się wspólnie porozumieć ułożyć wspólnie życia dlatego ja tak testuje chciałabym wybrać kogoś tak bym była szczęśliwa a nie wpisywac kolejnej osoby na listę dramatu i życiowego nie wypału :)

Gość gość
Halllloooooo :))

Gość gość
nikt ci nie da przepisu na szczescie poza tym to ty z nim bedziesz wiec sama wybierz

Gość gość
wybrałaś któregoś ?

Gość gość
19:27 Tu autorka : Tak wybrałam ! ! Więc z -M- pozostanę w relacji przyjacielskiej i też oboje będziemy zadowoleni bo długo się znamy więc od czasu do czasu możemy się spotkać w restauracji żeby porozmawiać co tam u nas słychać wypić drinka i nic po za tym :) Z -R- też pozostanę w relacji przyjacielskie nie mogę mu dać tego czego ode mnie oczekuje nie stety nie potrafię to obdarzyć głębokimi uczuciami Wybieram -Ł- mojego sąsiada :) czuje fajerwerki przy nim i jest dobry dla mnie i moich dzieci a resztę można dopracować :)