Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wszystkich 24 latków śpieszcie się bo już nie wiele wam z życia zostało

Polecane posty

Gość gość
Mieć 24 lata i prosto w pieluchy to trzeba byc chorą na głowę! Teraz się rodzi dobre kilka lat po studiach.

Gość gość
Jak jesteś dziewczyną i zgrabną to tak, ale dla 90% chłopaków okres 18-24 to szału nie ma. Ja nie wiem, może ja w mieście mam jakieś dziwne kluby, ale jakoś bardzo rzadko widzę młodych chłopaków wyrywających laski w klubie chyba, że są super przystojni, a takich jest nie wiele. Z reguły to obraz jest taki, że przychodzi grupka chłopaków w tym wieku i albo bounce'uje na parkiecie patrząc się na dziewczyny, które tylko je spławiają no bo "one przyszyły tylko potańczyć z koleżankami". Dziewczyny to co innego. Jak nie jest otyła to wystarczy gdziekolwiek wyjść, żeby chętnych było. A poza klubami na randkach chłopaki też wzięcia nie mają bo oprócz wyglądu przystojniaka dochodzi jeszcze wymóg finansowy, który dla dziewczyn jest taki ważny. A skąd student ma mięć kasę. Także i w klubach i poza raczej chłopaki w tym wieku szału nie mają. Laski w tym wieku wiecznie wybrzydzają i tylko nieliczne jednostki mają u nich powodzenie. Dla reszty to zostają jakieś rozrywki z kumplami czy przed kompem.

Gość gość
rodzić dziecko to powinna w wieku 20-22lata a jeśli chodzi o studia to strata czasu

Gość gość
dla kogoś dla kogo jedyną ambicją się rozmnażanie się to nawet oddychanie jest stratą czasu

Gość gość
gość dziś Ciekawa Opinia, Coś w tym jest, ale 30 latek z brzuchem i łysiną tez nie podziała w klubie, zresztą ja nie byłem zwolenikiem poznawania dziewczyn w klubach, owszem tych młodszych licealistek tak. Ale w klubach taich na poziomie średnia wieku jest większa, I tam to zawsze trzeba być napakowanym opalonym dziekiem żeby coś podziałac. Ja jestem zwolenikiem poznawania kobiet w dzień

Gość Aged24
Mam 24 lata i jestem na I roku studiów dziennych. Na roku (40 osób) mam cztery osoby po trzydziestce. I co na to powiecie?

Gość gość
Ja nie wiem w jakim w się otoczeniu obracacie, że u was 30 latek to automatycznie brzuch i łysy. Jak ktoś łysieje to już w wieku nawet 20 paro lat. Owszem metabolizm spowalnia po 25, ale to musiz naprawdę się postarać, żeby uchodować brzuchol. Ja osobiście jak się spotykam z kumplami w przedziale 25-35 to jakbym nie wiedział to bym nie powiedział ci który jest starszy, a który młodszy z ich wyglądu.

Gość gość
Krzysiekteria zaloz osobny temat i opisz swoj problem od poczatku

Gość gość
Nie ty pierwszy i nie ostatni tak masz. Nie jęcz.

Gość gość
no to zastanów się co robisz nie tak

Gość gość
Wystarczy, że wyglądem nie podchodzi i nic nie musi specjalnego robić, aby tak było. Prawda jest taka, że jak wygląd nie pasuje to już się dalej nie pojedzie. Ludziom brzydkim każdy z automatu nadaje pełno negatywnych cech charakteru mimo, że nawet ich nie znają. A ładni to zawsze są ci fajni i ta dobra partia. Świat nie jest po prostu sprawiedliwy i czasami nie trzeba nic spierdolić, aby być i tkwić w beznadziejnej pozycji. Jak to mówią Life is brutal

Gość gość
Jezu pora się kłaść do trumny. Dobrze ze mam miejsce na cmentarzu wykupione.