Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

tajemniczy dragon urodziłem się w tym mieście

Polecane posty

Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 224 zł. Wyświetl hotele Województwo: Województwo opolskie Burmistrz: Julian Kruszyński Pogoda: 3 °C, wiatr płd., 5 km/h, wilgotność 84%

tu się urodziłem czubku kliknij w link http://www.zoznamyslow.pl/index.php/o/oddzial-ginekologiczno-polozniczy Namysłowskie Centrum Zdrowia Szpital   3,08 opinii z Google Szpital, Namysłów, Polska Adres: Oleśnicka 4, 46-100 Namysłów Telefon: 77 404 02 00 Zaproponuj zmianę · Jesteś właścicielem tej firmy? Dodaj brakujące informacje Dodaj godziny pracy

tutaj od urodzenia mieszkam kliknij w link "polkowskie"http://www.domaszowice.pl/26/39/polkowskie.html Polkowskie – wieś w Polsce położona w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, w gminie Domaszowice. W latach 1975–1998 miejscowość administracyjnie należała do ówczesnego województwa opolskiego. Wikipedia Pogoda: 3 °C, wiatr płd., 5 km/h, wilgotność 83% Województwo: Województwo opolskie Czas lokalny: piątek, 18:10

nie jestem idiotą czubku bo sam nim jesteś spójrz na siebie ile masz lat i gdzie mieszkasz czubku ?

leczysz się psychiatrycznie dragon ?