Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arecki446

więcej na PiS niezagłosuję

Polecane posty

Tego dnia, kiedy wiadomością dnia we wszystkich mediach main streamu w Polsce była sałatka poseł Pawłowicz, Sejm w tajnym glosowaniu przyznał dodatki do emerytur dla żydów w Izraelu wypłacanych z naszych składek przez ZUS, w tym dla tych, którzy strzelali w potylicę polskim i rosyjskim oficerom w Katyniu. Przypomnę, że w samym Katyniu chazarskie NKWD rozstrzelało w tym samym czasie w 1940 roku, w podobny sposób 4,5 tysiąca polskich oficerów oraz 13 tysięcy rosyjskich oficerów.

Gość gość
musiałbym się totalnie zeszmacić by zagłosować na PiS

Gość gość
Arecki446 2018.01.26 Masz racje, o sałatce chyba każdy słyszał, a o tym "dodatku" finansowym to pewnie garstka, czyli przykrywka kulinarna się udała.

Gość gość
Arecki446 2018.01.26 Masz racje, o sałatce chyba każdy słyszał, a o tym "dodatku" finansowym to pewnie garstka, czyli przykrywka kulinarna się udała.

o tym słyszałem już dawno ale nie głosowałem .na a pis nigdy a już od dawna nie głosuje wcale:p.a obudziłeś się późno a może za późno:p.

tylko kogo wybrać? Na około zdrajci i na kolanach. Ja jacy nasi przyjaciele są z Izraela, stanów, Ukraini i innych, to każdy widzi. Tygrysów europz po plecach klepali, tylko po to by grabić nasz majątek. Żyć na ich zasadach. Jaki mam wybór?

Gość gość
Załóż własną partię.

Gość gość
trzeba głosowac na narodowców