Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja rodzina nalega, żebym zostawił dziewczynę

Polecane posty

Gość gość

Moja matka, babcia i ciotki mówią mi, że mam być wierny tej jedynej, która gdzieś tam na mnie czeka. A ja mam 29 lat, to moja pierwsza dziewczyna i zajęło mi sporo czasu, trudu i wsiłku przygr*****ie jej. Nic z tego nie kumam. O co im chodzi?

Gość gość
Rodzina ma jakies kompleksy czuc na odleglosc

Gość gość
Twierdzą, że ona nie jest skromna i do mnie nie pasuje

Gość gość
Słuchaj rad starszych co znają życie i od lafirynd trzymaj się jak najdalej.

Gość gość
chyba bym wybuchla smiechem jak by ktos z rodziny wtracil sie w moj zwiazek,masz swoj mozg to go uzyj,jestes doopa wolowa czy mezczyzna?

Gość gość
tak oni się wtracają ale jakto sa jego najblizsze osoby tomoc argumentów autora gasnie kropla drąży skalę będą medzić marudzić az go urobią jak kartofelki na puree

Gość gość
dziś bo jest doopa wolowa a facet z jajami

Gość gość
Z jajami to może być ale w temblaku jak go dziunia puści w trąbę i jeszcze wspomni rady starszych.

Gość gość
Wszyscy mowilismy mojej kuzynce, ze jej facet to niezly przekret, leber i egoista. Zakochala sie, wzieli slub, a teraz placze... Chlop nikaj nie robi dluzej niz rok, ciula ja ze idzie do roboty, a jedzie z kumplami na imprezy i bezczelnie oklamuje ja wzbudzajac jej poczucie winy. Wie, ze wszyscy mielismy racje, ale ona niestety tkwi w tym bezsensownie i robi wszystko zeby bylo fajnie - wcale nie jest. Forestery wysiadaja!

Gość gość
Przetłumacz zaslepionemu że patrzy nie na to co powinien :D no ni c***a nie da rady.

Gość gość
mnie tez radzili żebym odpuscił związek, bo dziewczyna latała z biustem odsłoniętym, a ja trzymałem się przy swoim i źle na tym wyszedłem. Zdradziła mnie. Starci maja rację , bo są doświadczeni w miłości

Gość gość
Słuchaj starszych może i ci wiele zajęło dni ale to nie jest do końca tak że oni sie wtrącają, jakiś powód musi być. A w tych czasach o porządną dziewczynę trudno. Wiesz... też nie patrz na to że ona ciebie wybrała, może jest z tobą tylko z litości,, ale nie dziwię się rodzicom.. jak wybrałeś pierwszą lepszą.

Gość gość
Nie jest skromna to pewnie jest prostacka, albo obnosi się np. z ubraniem wyzywającym lub makijażem, albo pali i czuć od niej. Tego nie wiem. Obyś nie żałował jak cię puści kątem. Przemyśl to lepiej na spokojnie. Może ty tego nie chcesz zauważyć że z dziewczyną jest coś nie tak, coż nie dziwię ci się bo jesteś zaślepiony.

Gość gość
Musisz sam oderwać się od swojej ślepoty, i poobserwować dziewczynę, rodzice widzą więcej niż ty. Skromna dziewczyna to rzadkość, więc wierz, mi. Tez tak miałem, myślałem że moja dziewczyna to cudo, tak bylem zaślepiony że nawet wybaczałem jej nałóg palenia, alkohol co chwilę, i imprezy. Ale gdy rodzice zaczęli nalegać abym nie chodził, i robili mi o to awantury, sprzeciwiałem się. Czerwona lampka zapaliła mi się gdy odkryłem że zadaję się z jakąś patologią, ale nadal byłem zaślepiony więc myślałem ze może to chwilowe. Jak zdradziła przejrzałem na oczy i rodzice mieli racje, straszna była z niej lafirynda, pijaczka i nałogowa palaczka.