Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Konto BGŻ BNP Paribas

Polecane posty

Gość BlueAstrid
49 minut temu, Gość bartoszzz napisał:

@Kwest te przelewy to i tak nie jest duże wymaganie, przelewy są darmowe u nich, prawda? @klub7 dokładnie na tym samym mi zależy. no cóz, przekonamy się

Warunki są jak najbardziej do spełnienia. Jak dla mnie to korzystna oferta. A co z tą drugą, z karnetami?

Przelewy są darmowe, gdzieś się jeszcze za to płaci? :p

2 godziny temu, Gość BlueAstrid napisał:

Warunki są jak najbardziej do spełnienia. Jak dla mnie to korzystna oferta. A co z tą drugą, z karnetami?

to musisz się spieszyć bo oferta trwa chyba do 15 marca albo do osiągięcia 1500 rejestracji 🙂 no ale darmowy karnet na 6 miesięcy na obiekty sportowe sama bym przygarnęła 

Gość urga
Dnia 5.03.2019 o 13:28, elfik10 napisał:

to musisz się spieszyć bo oferta trwa chyba do 15 marca albo do osiągięcia 1500 rejestracji 🙂 no ale darmowy karnet na 6 miesięcy na obiekty sportowe sama bym przygarnęła 

no to super. Akurat jutro mam czas i bede otwierał konto. :)

Dnia 5.03.2019 o 11:18, Gość BlueAstrid napisał:

Przelewy są darmowe, gdzieś się jeszcze za to płaci? :p

oj tak, są jeszcze takie banki. Właśnie z takiegu uciekam :D

Gość milek
Dnia 5.03.2019 o 13:28, elfik10 napisał:

A to do kiedy ta rejestracja ruszyła? Bo 1500 na całą polskę to się szybko rozejdzie...

Dnia 5.03.2019 o 11:18, Gość BlueAstrid napisał:

przelewy są darmowe, gdzieś się jeszcze za to płaci? 😛

Raczej nie. Przelewy od dawna są darmowe. Poza tym to by było śmieszne: płacić za przelewy w pełni darmowym koncie... 😄

Dnia 7.03.2019 o 14:39, Gość milek napisał:

A to do kiedy ta rejestracja ruszyła? Bo 1500 na całą polskę to się szybko rozejdzie...

trzeba mieć nadzieje że jeszcze wśród tych 1500 miejsc są jakieś wolne miejsca i bez problemu będzie można skorzystać z promocji 🙂

Raczej nie. Przelewy od dawna są darmowe. Poza tym to by było śmieszne: płacić za przelewy w pełni darmowym koncie... 😄

płatne konta są, ale przelewy to wszystkie są za darmo, chyba że mowa o tych bardzo szybkich typu eliksir 

Gość Kuba
Dnia 8.03.2019 o 22:06, elfik10 napisał:

trzeba mieć nadzieje że jeszcze wśród tych 1500 miejsc są jakieś wolne miejsca i bez problemu będzie można skorzystać z promocji 🙂

no to musze się spieszyć. Mialem zostawić to na jutro ale chyba nie będe ryzykowal :D

Dnia 8.03.2019 o 22:06, elfik10 napisał:

płatne konta są, ale przelewy to wszystkie są za darmo, chyba że mowa o tych bardzo szybkich typu eliksir

wszystko zależy od banku, w moim poprzednim banku płaciło się dosłownie za wszystko :<

Gość Klementyna
10 godzin temu, Gość Kuba napisał:

no to musze się spieszyć. Mialem zostawić to na jutro ale chyba nie będe ryzykowal :D

Takie okazje pewnie szybko się rozchodzą więc nie ma co się zastanawiać tylko trzeba korzystać :D Bgż znów pozytywnie zaskoczył klientów.

10 godzin temu, Gość Kuba napisał:

wszystko zależy od banku, w moim poprzednim banku płaciło się dosłownie za wszystko :<

Najgorzej, trzeba jak najszybciej uciekać od takich placówek bo niepotrzebnie tracimy nerwy i kasę.

Gość bartoszzz

@Klementyna co jak co, ale promocjami zawsze pozytywnie zaskakują

@Klementyna dobrze, że banku nie wybieramy na całe życie, chociaż w niektórych bankach byłbym skłonny zostać naprawdę na dłużej 🙂

Gość ally
18 godzin temu, Gość Klementyna napisał:

Takie okazje pewnie szybko się rozchodzą więc nie ma co się zastanawiać tylko trzeba korzystać 😄 Bgż znów pozytywnie zaskoczył klientów.

Promocje muszą byc ciekawe i przyciagać uwagę. Gdyby dali coś mało interesującego, nie wiem, na przykład oprawiony w twardej okłdce ranking z ostatnich dwudziestu lat RRSO, to by Cię to nie interesowało :D:D a tak karnecik, wiosna idzie,czemu nie ;]

niektóre banki lubią tak robić,że poźniej dostajesz rozliczenie,ze puszczony przelew w nocy,lub klikniesz,że ma byc mega szybki i pyk! płacisz więcej,

Gość gojira

@ally haha, rozbawiłeś mnie tym RRSO 😄 ale co racja to racja 😄 @ally na ile czasu dają taki karnet? 

Gość sanzo
Dnia 13.03.2019 o 09:10, Gość gojira napisał:

@ally na ile czasu dają taki karnet? 

z tego co slyszalem to na pol roku :D

A tak z innej beczki, chce założyc u nich konto ale nie mam czasu za bardzo latać po bankach. Można online to zalatwic? to bezpieczne?

Gość milek
4 godziny temu, Gość sanzo napisał:

z tego co slyszalem to na pol roku 😄

Dobrze słyszałeś do 6 miesięcy po 2 wejścia na tydzień 🙂 

4 godziny temu, Gość sanzo napisał:

A tak z innej beczki, chce założyc u nich konto ale nie mam czasu za bardzo latać po bankach. Można online to zalatwic? to bezpieczne?

Pewnie, że można załatwić to online 🙂 a czy to bezpieczne... moim zdaniem tak ale ile ludzi tyle opinii o takim zakładaniu kont. Kurier do ciebie przyjedzie, podpiszesz umowę i już

Gość legoman
Dnia 14.03.2019 o 18:42, Gość milek napisał:

Dobrze słyszałeś do 6 miesięcy po 2 wejścia na tydzień 🙂 

Pewnie, że można załatwić to online 🙂 a czy to bezpieczne... moim zdaniem tak ale ile ludzi tyle opinii o takim zakładaniu kont. Kurier do ciebie przyjedzie, podpiszesz umowę i już

@milek pół roku, to nieźle :D a słyszałeś o tej nowej promce? dają klocki lego :D

@milek niektórzy się boją, że kurier weźmie na nich kredyt :p

Dnia 16.03.2019 o 15:58, Gość legoman napisał:

@milek niektórzy się boją, że kurier weźmie na nich kredyt 😛

Nie można popadać w paranoję, jeżeli każdy tak zacznie o wszystkim myśleć to z domu by nie można było wychodzić bo na każdym kroku może być jakiś złodziej

Gość bartoszzz
2 godziny temu, elfik10 napisał:

Nie można popadać w paranoję, jeżeli każdy tak zacznie o wszystkim myśleć to z domu by nie można było wychodzić bo na każdym kroku może być jakiś złodziej

Ludzie wariują po prostu ostatnio. Nasze dane przecież są wszędzie.

Dnia 16.03.2019 o 15:58, Gość legoman napisał:

@milek pół roku, to nieźle :D a słyszałeś o tej nowej promce? dają klocki lego :D

@milek niektórzy się boją, że kurier weźmie na nich kredyt :p

Za co dają klocki?

1 godzinę temu, Gość bartoszzz napisał:

Ludzie wariują po prostu ostatnio. Nasze dane przecież są wszędzie.

No właśnie dane są wszędzie czy to u lekarza czy chcąc coś wypożyczyć też musisz teraz podać dane, także nie ma co szaleć na tym punkcie

1 godzinę temu, Gość bartoszzz napisał:

Za co dają klocki?

pewnie trzeba jakieś warunki spełnić ciekawe tylko jakie. W sumie jeszcze nigdzie nie spotkałam się z taką promocją, coś nowego, brzmi zachęcająco :

Gość olaf
13 godzin temu, elfik10 napisał:

No właśnie dane są wszędzie czy to u lekarza czy chcąc coś wypożyczyć też musisz teraz podać dane, także nie ma co szaleć na tym punkcie

no ale coraz czesciej sie slyszy o wyludzeniach czy cyber przestepstwach. Ludzie poprostu się boja :<

13 godzin temu, elfik10 napisał:

pewnie trzeba jakieś warunki spełnić ciekawe tylko jakie. W sumie jeszcze nigdzie nie spotkałam się z taką promocją, coś nowego, brzmi zachęcająco :

Ale fajna promocja! też jestem ciekaw jakie warunki trzeba spełnic :D

Gość gracka

@olaf ale bez przesady. Przecież kurier zabiera umowę i ją zakleja.

@olaf wystarczy aktywnie korzystać z konta :)

Gość LAMA
23 godziny temu, Gość gracka napisał:

@olaf ale bez przesady. Przecież kurier zabiera umowę i ją zakleja.

@olaf wystarczy aktywnie korzystać z konta :)

Dokładnie, nie ma możliwości wycieku danych w takiej sytuacji

@Gracka trzeba wykonać jakąś ilość transakcji, przelewów?

Gość czkawka
29 minut temu, Gość LAMA napisał:

Dokładnie, nie ma możliwości wycieku danych w takiej sytuacji

tego sie wlasnie obawiałem, że jest ryzyko.  Z tego co mowicie nie ma co sie bac :D

29 minut temu, Gość LAMA napisał:

@Gracka trzeba wykonać jakąś ilość transakcji, przelewów?

dokladnie tak slyszalem. Inaczej mowiac aktywnie korzystac z bankowosci :)

Gość Esa

@czkawka aktywne korzystanie z bankowości obecnie, to żaden problem. Wszyscy prawie teraz używają telefonów do obsługi banku. A jak można za to zgarnąć extra 200zł  to już w ogóle luksik 😄 

@czkawka wydaje mi się, że tak stabilny na rynku bank jak bgż nie daje cienia wątpliwości że cokolwiek z umową mogłoby się złego stać. Nie ma szans na wyciek naszych danych.