Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONAnananana

Związek z żonatym mężczyzną

Polecane posty

Gość gość
nigdy nie miał kochanki, X Naiwniara Jesteś jedną z wielu

Gość gość
to już 10 temat jednej osoby

Gość ONAnananan
No to zawijaj kitę, nikt ci tu nie każe wchodzić

Gość ONAnananan
gość dziś to już 10 temat jednej osoby x proszę cię, nigdy tu nie zakładałam tematu

Gość ONAnananan
A poza tym to nie będę ukrywała, ale ja mam straszną chcicę na niego. Więc najpierw się z nim bzyknę a potem dopiero zostawię. Q!

Gość gość
ONAnananan dziś gość dziś to już 10 temat jednej osoby x proszę cię, nigdy tu nie zakładałam tematu X Ha ha ha Jasne wierzymy Ci

Gość gość
Coraz mniej polotu masz. Haha Temat się skończył provo wykryte niech słaba autorka Zawinie z Cafe kitę

Gość ONAnananan
Pozwolę mu, żeby szarpać mnie jak Reksio szynkę

Gość ONAnananan
ONAnananan dziś A poza tym to nie będę ukrywała, ale ja mam straszną chcicę na niego. Więc najpierw się z nim bzyknę a potem dopiero zostawię. Q! x słaby ten podszyw, dobra spadam, bo tu same dzieci i dlatego wolę starszych mężczyzn

Gość gość
:D :D :D

Gość gość
*szarpał

Gość gość
dobra spadam X Mała dziewczynka się obraziła Biedactwo

Gość gość
Podejrzewam prowokację bo strasznie się plączesz. Najpierw piszesz że od dawna z żoną seksu nie uprawia a później że boi się kolejnego dziecka. Nie wierz mu bo facet powie wszystko żeby zdobyć kobietę a bez seksu długo by nie wytrzymał mając żonę pod ręką.

Gość gość
Jednej rzeczy nie rozumiem. On nie kocha zony, jest nieszczesliwy, ale seks z nia uprawia? Podobno chce Ciebie wiec dlaczego Cie "zdradza"? Jest nie fair w obec was obu, a to, ze gada na zone stawia go w bardzo zlym swietle. Dorosly, dojrzaly mezczyzna, ktory szanuje iinnych, nie bedzie przedstawial zony jakos tej zlej, jesli w zwiazku sie nie uklada (nigdy nie ma winy tylko po jednej stronie) to sa rozmowy, terapie, a nie szukanie nowych przygod. Jesli terapia i rozmowy nie pomoga to rozwod i dopiero jak sie pouklada w glowie wszystko nowy zwiazek. Natomiast odpowiadajac na Twoje pytanie. Znam mezczyzne, ktory zostawil rodzine dla innej kobiety. Nie bawil sie w zle opowiesci o zonie, mimo, ze jego dzieci sa malutkie (najmlodszy niecale 2 lata) potrafil powiedziec, ze sie zakochal i odchodzi. Nie tlumaczylabym wiec zachowanie Twojego przyjaciela ani majatkiem ani dziecmi

Gość gość
Provo Provo Provo Provo Provo

Gość ONAnananan
gość dziś Podejrzewam prowokację bo strasznie się plączesz. Najpierw piszesz że od dawna z żoną seksu nie uprawia a później że boi się kolejnego dziecka. Nie wierz mu bo facet powie wszystko żeby zdobyć kobietę a bez seksu długo by nie wytrzymał mając żonę pod ręką. x nie pisałam, że nie uprawia z żoną seksu, właściwie nie pytałam go o to, napisałam, że obawiam się że go "złapie" na kolejne dziecko, żeby tylko zatrzymać go dłużej przy sobie i nie iść do pracy, tylko kolejne 3 latka posiedzieć w domu, ze sprzątaczką bo kręgosłup boli i z mamusią do pomocy przy dzieciach... ps. do szkoły i przedszkola on dzieci zawozi, bo ona nie zdąża się wyszykować (fryzura, makijaż itd)... Normalnie kobieta ma życie jak w Madrycie, a w dodatku ponoć jest kłótliwa i nieprzyjemna...

Gość gość
Potrafisz spojrzeć w lustro?

Gość gość
Mówi Ci, że boi się, że żona go złapie na dziecko, a to znaczy, że cały czas znią sypia, a jednocześnie chce sypiać z Tobą. Jesteś dla niego TYLKO kochanką jedną z wielu.

Gość gość
Ile ma dzieci?

Gość ONAnanan
Czwórkę, cały czas rzekomo na tabletkach antykoncepcyjnych...

Gość ONAnanan
Nie on mi mówi że się boi o kolejną ciążę tylko ja tak podejrzewam. Zwarzywszy ze każde dziecko co 3 lata, a okres trzyletni właśnie upływa

Gość gość
kocha mnie, na nią patrzeć nie może... X Ale sypiać z nią może cały czas, a jak widać tobie to nie przeszkadza

Gość gość
Głupia jesteś jak but i tyle. Naiwniaro.

Gość gość
To znowu Ty wariatkobod szukania się po krzakach?

Gość gość
* od bzykania

Gość gość
Wszystkie takie kierwa nieskazitelne, a same w lustro spojrzeć nie mają odwagi. Najpierw oceń swoje życie i postępowanie, a dopiero potem bierz się za innych. Chyba że jesteś taka szpetna, że tylko swoje frustracje możesz na cafe wylać, żeby ci było lepiej. Chyba się jeszcze z nim nie bzyka, z tego co zrozumiałem? A ta jego żonka to niezła glinda i naciągaczka

Gość gość
Widzę, że autorke poniosło

Gość gość
sama jestem w zwiazku z zonatym , ja mam meża. Wiem ze wiele z was kobiet mysli ze zawsze to kobieta biega za facetem, to kobieta chce rozpadu zwiazku, to kobita bardziej kocha i to kobieta potrafi rzucic wszystko i byc z inym. otóz to nie jest takie proste, nie wyobrazam sobie by zostawic meza pomimo tego ze w ogole go nie kocham. to taki kumpel, dobry człowiek. kochanka kocham i wiem ze on mnie,- jego małzenstwo juz sie sypie i to kwestia czasu jak padnie, a ja nie wiem jak mam zakonczyc swoj zwiazek. nie umiem...

Gość ONAnananan
U mnie tak to wygląda, że nie chciałam na początku ze względu na układy biznesowe. Bardzo zabiegał, jego dobroć i wyrozumiałość mnie przekonała. Nie mówił na początku o żonie, bo wiedział, że mnie tym spłoszy. Wiedział że mam zasady moralne i dlatego dopiero niedawno wyznał mi prawdę. Mało wiecie laski plujące na mnie, dowiedziałam się NIEDAWNO o żonie i zaczęłam myśleć nad sensem tego, zaczęłam się wycofywać, na co on reaguje rozpaczą. I tak jak pisałam nie doszło do niczego poza przytulaniem i pocałunkami, słabo namiętnymi powiedziałabym...

Gość gość
Odradzam spotykałam się z żonatym nigdy więcej. Oczywiście od niej nie odszedł niedawno ich razem widziałam a on udawał że mnie nie widzi... Szkoda czasu...