Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem sama bo nie dam sobie w kasze dmuchac

Polecane posty

Gość gość

Ani wciskac kitu. A inteligencja mi tego nie ulatwia no i nie jestem kochliwa.

Gość gość
To wady czy zalety?

Gość gość
To zdechniesz w samotności i tyle,taki twój los :-)

Gość gość
Pewnie wady bo nie bede lokajowac za free i wciskac dyrdymalow ze nie kocha zony czy ze ma dobre intencje kiedy falsz wyziera i ustawka jak w filmie wszystko wyrezyserowane.

Gość gość
Może jesteś socjopatka tylko o tym nie wiesz lub masz jakieś zaburzenia psychiczne uniemożliwiające ci stworzenie bliższej relacji z drugą osoba.

Gość gość
A ty na kolanach z językiem narzeczonej zakleszczonym w twojej doopie i swoim wackiem w rękach.

Gość gość
Sugerujesz ze inni ludzie sa malo inteligentni ? I latwo podlegaja wplywom? Watpie.po prostu trzeba znalezc w innej lidze

Gość gość
A moze ci ludzie to sa sicjopaci z zaburzeniami ktorzy chcieliby kogos wplatac w pajecza siec a ktos nie ma na to ochoty i sadza ze klamstwa ktore sie zapetlaja wywolaja do nich uczucie? Socjopatow sie nie kocha tylko unika problemow. Ty chcesz socjopate?

Gość gość
Ktos tu chyba widzi rzeczy ktore chce widziec no ale kazdy ma prawo widziec co uwaza.

Gość gość
Do 23:59 Ona ma mocne zaburzenia psychiczne dlatego jest sama tylko o tym nie wie albo nie chce przyjąć tego do wiadomosci.To jest główny powod.

Gość gość
Jesteś, ale nie będziesz. Kiedyś spotkasz kogoś, kto będzie szczery i będzie chciał Ci nieba przychylić. Skusisz się. I będziesz lokajować, bo też będziesz chciała nieba mu przychylić. Po prostu musisz "trafić na swego". I tego Ci życzę. ;)

Gość gość
Najczesciej jest tak ze ktos kto sam ma problemy z glowa usiluje projektowac to na innych i wmowic im ze to z nimi cos nie tak ale fakty sa jakie sa.

Gość gość
23.59 powiedział socjopata zboczeniec w relacjach seksualnych z babochłopem i to po raz pierwszy w jakichkolwiek relacjach w wieku ponad 50 lat. Nie próbuj debilu wmówić mi poczucia niższości czy zaburzeń osobowościowych, skup się na swoich i swojej narzeczonej, która dopiero bogatego zboczeńca jak ty "pokochala" bo ani męża ani dzieci nie potrafiła. Wiec wracaj do szamba zrec goowno razem z nią kmieciu a nie podszywasz się pod normalne osoby, by dawać 8m swoje rady.

Gość gość
Powtarzasz sie o tych zaburzeniach. Facet zmien se plyte bo nudzisz.

Gość gość
Albo cierpi na borderline i sama zgotuje sobie w życiu piekło

Gość gość
No i dobrze. Większość kobiet będących w związkach jest w nich tylko dlatego, że jest uległa, usłużna i często du.py daje. Czego tu zazdrościć? Lepiej mieć do siebie szacunek i być samą, niż służącą jakiegoś buca.

Gość gość
Do 00:05 To nie tylko moja opinia :-)

Gość gość
Ale panowie i panie spokojnie. Kazdy ma prawo do wlasnego zdania i nie nalezy za to obrazac. Szanujcie sie bo jak nie bedziecie sie szanowac to kto was uszanuje. Czilałt pliz. A ja nie twierdze ze sie nie zakocham w kims szczerym i ze nie bedziemy sobie przychylac nieba ale to dopiero jak sie tak trafi

Gość gość
00.04 masz naysli lizanie o***tu i sranie na faceta, i podstswianie się pod jego klocki, jak twoja narzeczona? Normalni tak nie robią, nie wiesz? Zboczenia nie mają nic wspólnego z miłością i z przychylniem nieba a z zaspokojeniem zboczonych porzadlowosci

Gość gość
Do 0:09 No właśnie tym postem udowadniasz że masz chora głowę więc przyczyny samotności już znasz.Jakbys była inteligentna to miałabyś partnera i umiała się dostosować do różnych sytuacji bo samotność niestety jest straszna.

Gość gość
Kto jest chory to jest chory i to zostawmy specjalistom do oceny. Poki co jestesmy na kafe i jest weekendzik a od tych postow nie zalezy wasze jestestwo wiec wyluzujta ludzie. Przeciez mozna dyskutowac na lajcie. To tylko posty nie prawdziwe zycie. Troche dystansu. I badzcie bardziej zyczliwi bo przeciez po drugiej stronie tez czlowiek nie robot z uczuciami i pogladami.

Gość gość
To ja z 00.04 Nie, nie mam tego na myśli. I nie mam narzeczonej, tylko męża od 46 lat tego samego. Dobrze Ci życzyłam, ale skoro wolisz inaczej, to jest to Twój wybór i cofam swoje życzenia. :(

Gość gość
A ja autorka nie pisze tu zadnych wrogich postow z epitetami i wyrzekam sie takiego stylu poniewaz szanuje ludzi nawet jezeli sie z nimi nie zgadzam.

Gość gość
Straszne jest dostosowywanie się do chorych wymagań faceta a nie samotność, brak godności i szacunku do siebie. Takie podporządkowanie się jest niczym 8nnym jak prostytucją w zamian za obecność drugiego człowieka obok, który ani siebie nie szanuje ani tym bardziej partnerki.

Gość gość
Dam ci radę. Nie chwal się ludziom bo zawsze będziesz wariatka.

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą pracować stale lub dodatkowo przy komputerze. Na początek oferuję 1400zł w pierwszym miesiącu. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone i zapisz się na listę http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakdorobic1

Gość gość
0.15 Możesz je sobie zabrać, nie były szczere jak widac

Gość gość
Część ludzi dobrze się czuje żyjąc sobie w pojedynkę. Niech każdy wybiera według swoich potrzeb. Całkiem sporo ludzi jako największą wartość w życiu stawia sobie rodzinę.

Gość gość
Rodzine tak owszem cenie ale nie w zaklamaniu i wariactwie gdzie klamstwo goni klamstwo a ktos z kafe mowi zes ty dziwny bo nie chcesz klamstw. Sorry ale cos tu jest nie halo

Gość gość
wydmuchało ciebie już wielu, jesteś borderka i na jedną noc tylko się nadajesz, żadnych zobowiązań