Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carless

Jak poradzić sobie z rozstaniem

Polecane posty

Gość carless

Swojego pierwszego chłopaka poznałam już na początku studiów i od razu coś zaiskrzyło. Długo zwodziliśmy się nawzajem ale w końcu zostaliśmy parą. Tak jak w każdym związku mieliśmy lepsze i gorsze chwile, chociaż zdecydowanie więcej było tych lepszych. W każdym razie w październiku ze mną zerwał a ja wciąż nie potrafię się z tym pogodzić. Uznał, że 'nie jest w stanie dać mi tego, czego potrzebuje' co oczywiście oznacza że nie kocha mnie i nigdy nie kochał, a ja ślepa podświadomie próbuję go tłumaczyć. Pomimo tego, że mamy razem zajęcia i wspólnych znajomych w ogóle go nie widuję, unika mnie, co sprawia, że czuję się jakbym to ja go skrzywdziła, a przecież to on złamał mi serce. Dobrze wiem, że sama użalam się nad sobą, ale chyba potrzebuję jakiegoś kopa w twarz, który pomoże mi się otrząsnąć... Mam wrażenie, że nigdy nie przestanę go kochać. Jak o nim zapomnieć?

Gość gość
"Tak jak w każdym związku mieliśmy lepsze i gorsze chwile,..." Co znaczy ni mniej ni więcej: strzelałam focha, stawiałam wymagania, zawsze musiało być tak jak ja chcę, wkurzałam go na maxa, bolała mnie głowa..... I już masz odpowiedź.

Gość gość
Sposób na skuteczne odkochanie Głupcy się śmieją, a mądrzy korzystają z tego sposobu. Wyobrażcie sobie, że stoicie od siebie w odległości około 1 m od siebie i jesteście z tą osobą powiązani setkami sznurów itp. Weżcie w wyobrażni ostry miecz do ręki. Jeżeli wierzycie w Anioła Stróża to poproszcie go żeby to z wami zrobił. Gdy nie jesteście wierzące, to zróbcie to sami. Tym mieczem które trzymacie w ręku przetnijcie te sznury. Gdyby za pierwszym razem zauroczenie pozostało, to powtórzcie kilka razy, ale tylko raz dziennie. Najczęściej zauroczenie znika po pierwszym razem. Gdy zauroczenie wygaśnie, to można przejść do afirmacji o idealnego partnera. Podam to po przesłanie mi adresu e-maila. Zyczę powodzenia. Proszę o odpowiedż po ilu dniach uczucie wygasło.