Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facetowi staje tylko od patrzenia....to normalne?

Polecane posty

Gość gość

Tak sie zastanawiam, czy to mozliwe .. :D Moj chlopak patrzyl na mnie z daleka, za chwile polozyl sie obok i patrze grzebie przy gaciach ale to tylko katem oka zerknelam i po paru minutach patrze odznacza mu sie w spodniach ,speszyl sie i mowi - ' ide siku,zaraz wracam'. Zadnej stymulacji,no nic, jestesmy dopiero 2 tygodnie ze soba i na razie jest niewiele kontaktu fizycznego , przytulenie,pocalunki tez,on mnie zaczepia ale ja nie chce od razu sie miziac bo nawet go dobrze nie znam,ale jeszcze tak nie mialam.. niewyzyty czy po prostu jakos wyjatkowo go podnieca sam fakt ze jest obok mnie?

Gość gość
jakby ktos mial watpliwosc to w zdaniu...grzebie przy gaciach, tzn chodzi o to ze poprawial sobie cos przez 5 sekund, wiec watpie ze zdazylby tam sie potarmosic ;) nie widzialam na zywca, tylko katem oka ale na bank nie dalby rady sie pobawic;)

Gość gość
Bo to jeden tak ma od patrzenia? Tez nie wiem dlaczego. Sama rozmowa czy ze widzi ubrana babe?

Gość gość
Ubrana bylam, lezalam na lozku z gazetka

Gość gość
No o tym mowie. Tez tego nie rozumiem od czego takie maja reakcje.

Gość gość
I nie dotknal mnie nawet ale czulam ze chce :D

Gość gość
A ile masz lat? Czy starsi tez tak maja? My mamy po 20 lat.

Gość gość
20 latkowi to non stop sterczy wiec to normalne

Gość gość
A jak jest starszy to?

Gość gość
Najprościej to znaczy że tak na niego działasz.... nie mając problemy z pewnością siebie i powiedzeniem tego chce, w takiej sytuacji w Twojej obecności język staje kolkiem i problemem jest wydusic slowo

Gość gość
Ty tak na serio? Mojemu facetowi codziennie staje od patrzenia na mnie a jestesmy 3 Lata razem. Na poczatku to sex byl 4 razy dziennie bo bylismy tak napaleni. To przeciez nic wielkiego, ze mi stanal

Gość gość
Nie zauwazylam nigdy zeby bylemu stawal od patrzenia na mnie ;) czy jakiemukolwiek innemu facetowi. Nie jestem piekna ,superatrakcyjna itd ...jedynie ladna...wiec powiem szczerze, ze nie jestem przyzwyczajona :p

Gość gość
To świadczy że jest zdrowy

Gość gość
Haha, najbardziej bawi mnie u facetów to sławne "idę siku, zaraz wracam", tja siku :D I jeszcze pewnie wierzą w to, że ona nie zauważyła namiociku ;) i tego charakterystycznego skrępowania ;) Zabawne to jest i słodkie zarazem :) Autorko, a on miał wcześniej dziewczynę, może jest jeszcze prawiczkiem?

Gość gość
Autorka sama nie wie czego chce

Gość gość
13:28 Oj no, pewnie zdziwiona trochę szybkością reakcji faceta ;) W końcu nie każdy jest taki szybki bill ;) że jeszcze nie dotknie, a już jest gotowy ;)

Gość gość
No jestem zdziwiona , bo polezal cos okolo minuty i juz :D Mloda jestem to i nie widzialam 1000 facetow tylko 2 :p Mial podobno juz kilka dziewczyn w takich znajomosciach kilkutygodniowych, ale nie wiem czy tylko tak mowi czy naprawde :p

Gość gość
To można domniemywać, że tylko tak mówi. Pewnie wstydzi się przyznać, a ciało go zdradza ;)

Gość gość
Moze masz racje, chociaz kolezanka mi mowila ze z jakas sie spotykal wczesniej i ona zalatwiala sobie antykoncepcyjne przy niej. ale nie pytala czy cos bylo

Gość gość
Gorzej jak by się nic nie ruszało :-)

Gość gość
A jak jest u starszych facetow, takich po 50-60 dajmy na to?:) o mlokosow nie pytam, bo im staje od podmuchu wiatru, a co dopiero mowic o patrzeniu.

Gość gość
Zależy czym powiewa?

Gość gość
Wszystki jedno czym, wazne, ze w ogole powiewa.

Gość gość
chociaż jego partnerka nie będzie narzekać że impotent... bo autorka go odrzuciła.

Gość gość
A jak jest ze starszymi facetami???

Gość gość
Starszy jak ma uregulowane życie seksualne, to raczej nie będzie taki pobudliwy. Ale jeśli długo nikogo nie mial (albo nigdy :P ) a dana kobieta bardzo zadziała na jego wyobraźnię, to pewnie się może zdarzyć ;) Chociaż to są pewnie rzadkie przypadki. I wątpię żeby taka reakcja zdarzyła się przy równolatce :P Poza tym myślę że starszy facet bardziej to potrafi kontrolować.

Gość gość
Dziekuje za odpowiedz :) a piszesz z wlasnego doswiadczenia? :P oj tak, wola mlodsze, w zasadzie tylko takie ich podniecaja :)

Gość gość
A jak zonaci faceci tak maja od patrzenia? Znam takich az 5 to co to znaczy?

Gość gość
Że ich żony zaniedbuja :P Aż pięciu takich biedaków znasz? ;)