Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja 31 lat on 24 czy to się może udać?

Polecane posty

Gość gość

Ja rozwodka z dwójką dzieci lat 31 prawie 32. On tylko 24, zakochał się we mnie i nie odpuszcza. Podoba mi się to bo czemu nie ale zdroworozsądkowo czy to się może udać? Niby wiek nie ma znaczenia ale nie chciałabym zranić chłopaka ani sama być zraniona jeszcze raz.

Gość gość
Dlaczego pytasz obcych ludzi? Nikt nie zna ani ciebie, ani jego, wiec skad ma byc wiadomo?

Gość gość
Na krótką metę jak się zaczniesz sypać koło 40-tki wymieni cię na młodszy model

Gość gość
Mlody chlopak nie wie na.co sie pisze. Znudzi mu sie rodzinka to zacznie spedzac czas z rownolatkami. Aczkolwiek jak za rok rowniez bedzie nalegal to czemu nie. Ostatecznie 8 lat to nie jakas tragedia

Gość gość
Ciężka relacja. To nawet nie chodzi o to kilka lat różnicy tylko tak bardzo różne życie. On ma wszystko przed sobą, może sobie ułożyć życie jak chce Ty po pezejscisch z dużym obciążeniem w postaci 2 dzieci To się nie może udać

Gość gość
Dokładnie 8 lat jest jeszcze ale szansa że 24 letni chłopak udzwignie taki związek jest mała. Szkoda twoje energii bo i tak z tego nic nie będzie. Młody po jakimś czasie znudzi się tym wszystkim i zobaczy że cały kierat nie jest tego wart.

Gość gość
wiek nie jest tu ważny, mam takich w rodzinie i jest wszystko ok. Problem jest raczej w tym, ze ty jesteś matką dwójki dzieci i czy będzie dla nich dobrym ojczymem. W jakim wieku są dzieci?

Gość gość
W jakim wieku masz dzieci? To też może mieć znaczenie...

Gość gość
Ja jestem 10 lat starsza od swojego faceta. Jesteśmy razem 1,5 roku i jak na razie jest fajnie. Ale ja nie mam dzieci i nie planuję ich mieć, a ze swoim partnerem nie wiążę przyszłości. Dlatego mnie się udaje. Ty chcesz stworzyć rodzinę z chłopakiem, który mentalnie dalej jest jeszcze dzieckiem. Nie wiem czy to ma sens. Chociaż znam ludzi, którym się udało.

Gość gość
Dokładnie... Zacznijmy od tego w jakim wieku są dzieci? Napisz jeszcze coś o chłopaku. Jeśli wysoki i przystojny to raczej chce się tylko zabawić, bo może mieć w każdej chwili atrakcyjną i bez bagażu dzieci i doświadczenia na plecach. Jeśli paskudny to szanse są większe :P

Gość gość
15:32 jak się czujesz z byciem dziurą dla młodszego żeby się uczył sexu? Na starej pi\czy ch\uj się ćwiczy

Gość gość
15:36 mylisz się... Byłam kiedyś z piec lat młodszym i on był bardzo brzydki a mimo to bawił się mną kilka lat udając oczywiście wielka miłość

Gość gość
gość dziś - nie przeszkadza mi to. Ja też mam z tego fun.

Gość gość
Stara i głupia. Ciekawe czy funa będziesz miała jak ci zrobi dziecko albo zarazi syfem. Nie rozumiem takich zdegenerowanych idiotek i to jeszcze stara baba

Gość Guziczzcki
Autorko za mało szczegółów. W jakim wieku są Twoje dzieci? On już je zna? Zaakceptował je? Jesteś atrakcyjna i zadbana? Tylko Szczerze...

Gość gość
Jeśli przez 1,5 roku nie zaraził i nie zrobił, to raczej tego nie zrobi. No i ja jeszcze nie jestem taka stara, mam dopiero 30 lat. :)

Gość gość
Moj facet jest 3 Lata mlodszy ma 25 lat. Ja mam 28 i mam dziecko. On jest dla nas cudowny. Mimo mojej choroby i wielu innych rzeczy jest przy Nas i robi wiecej niz musi. Doslownie wszystko. Sprzata gotuje zajmuje sie mala i mna. Najlepiej facet na swiecie...

Gość gość
Ciężko powiedzieć, bo go nie znamy ani Ciebie, ale skoro masz dzieci, to zupelnie inna bajka. bo to nie są jego dzieci... ja mam też sporo młodszego partnera, ale jednak jak isę poznalismy, bylsisy mlodsi niz Ty i mamy wspólne dziecko. ja mam 34 lata on 29 teraz. dzieli nas 5 lat 3 miesiące, znamy się prawie 8 lat a razem jesteśmy 7. dziecko ma trzy lata. nie mieszkamy w Polsce, wyjechalismy jak byliamy razem rok. więc to zupelnie inna sytuacja. ale nie powiem, czasem jak ja np mialam te 29,30 jeszcze to chwilami mnie drażnil ten "smarkacz" w nim. jako ojciec dojrzal - dziecko planowane. po prostu nie chcemy ślubu, a jak kiedys weźmiemy, to cywilny. moj tata długo ni mogl jednak pogodizć się z taką róznicą wiweku w sensie, że ja starsza tyle. jak moja siostra poznala faceta starszego od niej o 6 lat i z super praca, tata m inawwt dokuczal (to bylo zanim mialam dziecko). cóż, siostrę po pół roku tamten zostawil dla młodszej pracownicy z firmy w ktorej on byl dość ważny... ityle.

Gość gość
15:52 tiaaaaa pewnie miłości od matki nie dostał i na was przelewa.

Gość gość
Gdzie autorka?

Gość gość
Wnuk mojego sąsiada jest w takim zwiazku od kilku lat. Maja teraz 3 wspólne dziecko. Zależy na jakiego faceta się trafi.

Gość gość
To nie chodzi o różnice wieku tylko o wiek chłopaka. Bo gdyby autorka miała 42, a chłopak 34 to bym powiedziała ,że jest szansa. Ale 24 jest jeszcze nie do końca dojrzały, w głowie ma imprezy zdobywanie świata i takie tam. A kobieta koło 30 z dziecmi potrzebuje raczej stabilizacji, bezpieczeństwa. No to są dwa różne etapy życia.

Gość gość
24 lata to raki dzieciuch jeszcze , chociarz osobiscie znam 26 latka i chlopak jest niesamowicie ogarniety , pracowity , myslacy , zaradny , odpowiedzialny , slowny i uczciwy ale wydaje mi sie zetakich duzo nie ma No nie wiem , trudno powiedziec bo nie znamy ani autorki ani tego chlopaka

Gość gość
Tutaj autorka. Wróciłam Moje dzieci są małe jedno ma 2 lata a drugie prawie 7lat. Szczerze to nie wiąże z nim jakichkolwiek planów itd. Fajnie że jest że zabiega o mnie itd. Ktoś zapytał czy jestem zadbana. Widocznie tak skoro poleciał na mnie taki gowniarz. Moje dzieci jego nie znają, on zna je że zdjęć i opowiadań. Ni wiem co jeszcze chcecie wiedzieć? Ogólnie to ja sama dość sceptycznie do tego podchodzę, Ale skoro on taki wytrwały itd i nie zrazila bo moja przeszłość i terazniejszosc?

Gość gość
jego rodzice wiedza o tobie? jestes za stara dla niego i te dzieci na dokladke.jak zamieszka z wami to szybko zwieje. teraz hormony mu buzuja.

Gość gość
Nic nie wiedzą bo między nami nic jeszcze nie ma a przynajmniej nic powaznego. Ja traktuje go trochę z przymrużeniem oka. Fajny jest, podoba mi się, potrafi mnie doprowadzić żartami do łez itd ale wiem i czuje tą różnicę wieku między nami. A może by tylko tak się zabawic? Chociaż nie lubię bawić się uczuciami innych...

Gość gość
zabaw sie bedize 3 dzieciak i 500+ :classic_cool: i samotnosc az po grob:D

Gość gość
Jak można świadomie bawić się drugim człowiekiem?