Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet powiedzial ze ma zone, a nie ma

Polecane posty

Gość gość
Ojciec mi potwierdzil. Jest duzo starszy ale wyglada na rozsadnego i ta uroda identyczna jak syn. Och mniammmm palce lizac

Gość gość
Chyba powiem mu ze mogliby ba zmiane do mnie przychodzic raz on raz jego ojciec i co on na to? He he he

Gość gość
Przy debilach wszystkie teksty i chwyty dozwolone. Zarzuc bombę i zginie od własnej broni. Działa. Tekst z ojcem dobry.

Gość gość
Szkoda ze chcial ze mna wojowac. Ja wolalabym budowac. Coz bede budowac sama. Nie no co ty nie bede sie bawic jak w piaskownicy. Nie to nie i szukam dalej

Gość gość
Sprawdzal Cie, czy polecisz na zonatego. Dziecinada.

Gość gość
gość dziś Powiem mu ze smierdzi mu spod pachy przy koledze z ktorym mi przerwie rozmowe i za chwile powiem ze zartowalam ze to chyba z kroku. I powiem e no co ty przeciez pieknie pachniesz perfumami ale sie nabrales. To bedzie rownie psychiczne? x x x ahaha :D

Gość gość
Sprawdzal czy polece na zonatego czyli jawie mu sie jako rozwiazla baba ktora go bedzie zdradzac no i juz sie wciela w role zazdrosnego meza i odstrasza kolesi to nie wrozy nic dobrego. Skoro tak sprawdza to moze sam jest rozwiazly i sadzi wg siebir

Gość gość
Po co to sprawdza czy polece na zonatego? To moze powinnam oznajmic ze wychodze za maz i nie moge z nim rozmawiac a przyszly maz pozwala mi na rozmowy z innymi i zeby mi nie przeszkadzal. Zrobic to samo w druga strone ciekawe czy mu sie to spodoba?

Gość gość
na hooy ci związek z idiotą?

Gość gość
No wlasnie nie wiem po co? Pewnie dlatego ze ma fajna twarz i ladne cialo no i jak sadze bylby dobry choc w 1 sprawie he he

Gość gość
wibrator nie wykończy cie emocjonalnie, idiota bez empatii owszem :)

Gość gość
Tez moglabym zrobic z niego wrak emocjonalny rozlicznymi flirtami zeby go skrecalo ze zlosci a skoro nue lubi rozwiazlosci to przerzucic sie zlosliwie na czerwone szminki koronki i obcisle bluzeczki z dekoltem i wdzieczyc sie i kokietowac lapac mezczyzn za reke i ramie i mowic ze umawiam sie z 4 na raz i chichotac hihihi jak to fajnie. A potem umpa umpa z nim i tak w kolko flirciki

Gość gość
A na koniec uciac sobie romansa z jego tatkiem i powiedziec ze on nic nie znaczyl tylko nadawal do 1 a kocham jego ojca he he

Gość gość
Hihi bylby to smieszny zarcik? Sprawdzilabym czy poleci na niemezatke ktora lubi flity

Gość gość
Olac i tyle niech widzi co stracił. Sam będzie żałował swojej głupoty, pewnie już żałuje.

Gość gość
Podoba mi sie ta jego czarnowlosa lepetyna i te oczy. Lubie jak jest taki milutki i zazdrosny jak dziki zwierz wrrr....wrr...hau hau ona jest moja.