Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałam się w nastolatku

Polecane posty

Gość gość

Zakochałam się w nastolatku a on mnie oszukał . Mam 34 lata , mój mąż zginął 5 lat temu w wypadku i od tego czasu jestem samotna. Prowadzę małą firmę. W marcu ub.roku moja pracownica zaprosiła mnie na wesele. Poszłam sama , bo nie miałam z kim. Na weselu poznałam bardzo sympatycznego chłopca , który miał wówczas 17 lat i był uczniem liceum. Po prostu siedzieliśmy obok siebie, oboje nie piliśmy wódki i oboje niezbyt dobrze się tam czuliśmy. Zaczęliśmy rozmawiać i okazało się, że pomimo dużej różnicy wieku mamy wiele podobnych zainteresowań i dobrze nam się gada. Na koniec dałam mu swoją wizytówkę z adresem e-mail, bo miał mi przesłać zdjęcia z wesela. No i tak się porobiło, że najpierw zaczęliśmy ze sobą pisać a potem - z jego inicjatywy - spotykać się. Ja o nim nigdy nie myślałam w kategoriach kochanka . Traktowałam go jako młodszego kolegę , którego mogę zabrać na wycieczkę czy do kina pogadać na różne tematy. No ale były jego 18 urodziny i pytałam, co chce na prezent. On mnie wtedy kompletnie zaskoczył. Wyznał mi miłość , powiedział, że jestem piękna i że chciałby mieć ze mną swój pierwszy raz. Początkowo byłam w szoku ale potem się na to zgodziłam. On był taki rozkosznie nieporadny ale wtedy i potem ( bo na jednym razie się nie skończyło ) wszystkiego go nauczyłam. Ja czułam , że się w nim zakochałam . Kupowałam mu różne prezenty a w sierpniu zabrałam na wakacje do Hiszpanii. Jesienią coś zaczęło się psuć . Młody nie był już taki romantyczny a za to zaczął mieć różne wymagania w sypialni , z których niektóre były dla mnie trudne do zaakceptowania. Kilka dni temu kupiłam mu garnitur na studniówkę i przy okazji zapytałam, czy ma z kim pójść . Oczywiście nie chodziło mi o to, aby z nim iść , bo to byłoby niemożliwe. On zrobił się czerwony i zaczął coś gadać, że pójdzie z siostrą kolegi . Czułam , że coś ściemnia i kłamie. Poprosiłam moją pracownicę ( na której weselu go poznałam ), aby to i owo sprawdziła. Okazało się, że mój chłopak ma w szkole opinię podrywacza, że ma dziewczynę a przed nią miał już kilka innych a co najgorsze , że miał się podobno przechwalać, że uwiódł jakąś starą babę ( czyli mnie ) , która jest jego sponsorką. Od czasu , jak się o tym dowiedziałam, to stale płaczę . Nie rozumiem, jak on mógł mi coś takiego zrobić i takim złem odpłacić . Nie mam pojęcia, co robić dalej .

Gość gość
provo

Gość gość
dać sobie spokój. Jeśli to nie prowo to jasnym jest, że cię podszedł, wyczuł i w jakimś sensie wykorzystał. Mimo młodego wieku podświadomie wyczuł, że jesteś samotna. Chciał aby w ten pierwszy raz wprowadziła go doświadczona kobieta i to zrobił. Potem skorzystał bo zaprosiłaś go na wakacje. Po pełnym upojnych uniesień czasie kubeł zimnej wody. Taki związek starszej kobiety z bardzo młodym mężczyzną owszem (prezydent Francji) na trwałe zdarza się ale bardzo rzadko. Jesteś samodzielną, atrakcyjną i zaradną kobietą. Poszukaj wśród odpowiednich dla Ciebie mężczyzn.

Gość gość
Fuj. Nie mogłabym spojrzeć ma takiego nawet.

Gość gość
Oczywiście że provo