Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heyviolet

181 cm dziewczyna

Polecane posty

Gość Heyviolet

Hej mam 18 lat i jestem bradzo wysoka .Co wy faceci myślicie o wysokich dziewczynach? Ja sama uważam że mam proporcjonalną sylwetkę i całkiem ładną /normalną twarz a mimo to zauważam że mój wzrost ,,odstrasza " potencjalnych chłopaków.

Gość gość
Nie lubie wysokich kobiet. Takie nigdy nie beda drobne nawet jesli są proporcjonalne. Po prostu wielkie kloce z nich :o

Gość gość
ja mam tyle i bym cię nie chciał

Gość gość
żaden problem w przypadku modelki, siatkarki, koszykarki. Wzrost w sam raz na wybory miss, ale u nas jest mało wysokich facetów, głównie sportowcy. Przeciętne zakompleksione kurduple poniżej 180 wolą niskie kobiety ☺

Gość gość
przeciętny zakompleksiony kurd**el z 191 cm deklaruje, ze woli kobiety do 170 cm. pozdrawiam wszystkie babochłopy

Gość gość
Nie każda wysoka dziewczyna to babochłop, więc nie pierdziel farmazonów. Wzrost może masz, ale za to rozumu brakuje.

Gość gość
Zeby 181cm baba była proporcjonalna musi byc wielka w d***e i barach. nigdy nie bedzie drobna.

Gość gość
Powiedzmy sobie szczerze - laski powyżej 175 cm są co do zasady skrajnie zakompleksione i uprzedzone do większości mężczyzn. Jedynym kryterium wyboru faceta staje się bardzo wysoki wzrost i często ich facet pije bije i jest patologiczny no ale jest o 10 cm wyższy więc z nim są.Takie kobiety są przeważnie zaburzone.