Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie z pedantycznym facetem

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny mam problem nie wiem kogo się poradzić A więc poznałam faceta starszy ode mnie 10 lat . Ja 28 on 38. Facet można by powiedzieć idealny skromny dobry bardzo grzeczny mega mega uczuciowy. No mieć tak kochanego i wrażliwego faceta nie jedna by chciała do tego przystojny i wysoki. Do czego zmierzam mimo tych superlatyw ma jedną mega wadę dla innych może to i zaletą ale myślę ze wszystko ma swoje granice A mianowicie moj facet jest bardzo pedantyczny. Fakt nie lata ze ścierają i nie sprząta co chwilę problem polega N czymś innym co chwilę zwraca mi uwagę jak jestem u niego a mianowicie jak jesz nie krusz jedź nad talerzem ,kladz kubek na podstawce A nie na stole,nic mi nie pozwala robić w kuchni wszystko chce sam zakupy jak robimy nie chowa do koszyka tylko najpierw do siatki jednorazowej i dopiero do koszyka A jak te zakupy przynosi przed włożeniem do lodówki wyciera . Uczuloby jest jak ktoś gwałtownie drzwi otwiera ze za głośno lodówkę zamykam (jakąś niechluja nie jestem nie pomyślcie sobie normalnie się zachowuje ) ze torbę poloze nankocyku zaraz się drze ze prał kocyk jak jesteśmy gdzieś na mieście i jemy coś korek z butelki mu wypadnie na ziemię już butelki nie zakreci ,w pociągu nie otworzy śmietnika ręką bo się brzydzi i otwiera noga ,jechaliśmy autobusem do galerii i zaszlismy na lody deser lodowy zamówił gdzie były rurki nie wziął normalnie do ręki tylko przez serwetke Bo autobusem jechał i się trzymał poręczy ,w lazience spedza bardzo dlugo czasu bardzo jest zadbany zwraca uwage na to co je moglby jesc muslii z jogurtem naturalnym . Nie wiem czy to moje przewrazliwienie czy co ale zachowuje sie przesadnie . Nie wiem co mam robic czy pojsc z nim do psychologa czy co chce zeby panowal nad tym bo to przesada.kocham go Pozatym mimo wszystko napiszcie mi co o tym myślicie

Gość gość
Nerwica natrectw.

Gość gość
Też tak mam i też chciałabym takiego faceta, a nie jakąś niedomytą niechluję, co na higienę nie zwraca uwagi, a ręce zamiast myć wyciera w spodnie.

Gość gość
"jechaliśmy autobusem do galerii i zaszlismy na lody deser lodowy zamówił gdzie były rurki nie wziął normalnie do ręki tylko przez serwetke Bo autobusem jechał i się trzymał poręczy" x To są PODSTAWOWE ZASADY HIGIENY, nigdy nie słyszałaś o tym, że brudnymi rękoma się nie je? I że się myje ręce, zanim się nimi dotknie jedzenie? Może zamiast z nim do psychologa, to sama się udaj się na podstawowy kurs higieny i naukę o bakteriach itp. Jakieś brudasy nie myją rąk po wyjściu z toalety, dłubią w nosie, dotykają pieniędzy, potem takich poręczy w transporcie publicznym, po czym ty tego dotykasz i bierzesz nieumytymi rękami jedzenie? A wiesz, skąd się choróbska zakaźne biorą? Ale pewnie uważasz, że szczepionki są potrzebne?

Gość gość
Daj sobie z nim spokój. On od dawna jest starym kawalerem i jego głupiego zachowania nie zminisz. Miałam takiego sąsiada. Idiota. Gdyby nie psycholog, żona rozwiodłaby się z nim. Tego sam nie wyleczy. Najgorsze, że on uważa że jest wszystko ok. A co do tej porządnisi wyżej: życzę ci takiego przygłupa jaką ty jesteś. Zagryziecie się po paru miesiącach. Jeteśmy tu po to, żeby żyć, a nie cale życie zwracać uwagę na bakterie, które chcą cię zeżreć. Sama myję ręce ze 20-25 razy dziennie, ale wcale mi nie przeszkadza, że ktoś je umyje 5 razy.

Gość gość
to jest choroba umysłu a nie higiena. człowiek ma żyć w racjonalnej koegzystencji z flora bakteryjną bo to nieuniknione a nawet sprzyjające. kiedyś nie było czegoś takiego jak alergie bo ludzie nie polerowali blatów, klamek, i podłóg acze i żyli w komitywie ze zwierzętami. w łóżku żyje tyle miliardów roztoczy przypominających potwory z kosmosu że jakby ten twój higienista zobaczył to by się dopiero rozchorował...umysłowo.

Gość gość
gość dziś Już nie mówiąc o niemytych i śmierdzących na kilometr żulach jeżdżących środkami transportu publicznego. Pierwsze co robię po powrocie do domu to myję ręce. x PS. O widzę, że więcej brudasek się zleciało.

Gość gość
Mam tak samo jak ten facet, chcialabym takiego :D