Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bydło rzuca się na promocje

Polecane posty

Gość gość

Czy to rossmann, czy lidl, czy inny supermarket wszędzie jest to samo... Byłam dzisiaj w netto, prawie codziennie jestem bo kupuje tam soki do pracy, zahaczam zwykle o jakieś slodycze. Noi oczywiście, ledwo przecenili Tofiffee (gora dwa dni temu) i już ani jednego pudełka nie ma na polce, rzucają się jak nienormalni bo było przecenione o 1,50zl. Tak samo było z czekolada Milka, po jednym dniu już nie było czego tam szukać. Do tego wkoorfiaja mnie duże kolejki, o której bym nie weszła do sklepu ciągle jest dużą kolejka, czy to po południu czy rano (czy oni wszyscy nie pracują?odnosze wrażenie ze jedynym hobby niektórych jest robienie zakupów) jedna kasa otwarta, kasjerka dzwoni po kolejna a ta nie przychodzi albo po jakiś 5 minutach się zjawia i otwiera łaskawie 2ga kasę. A już najlepiej jest przed jakimiś świętami typu 11listopada- to tylko jeden dzień kiedy są wszystkie sklepy po zamykane a kolejki niemiłosiernie, a polaczki cebulaczki robią zakupy, zapasy jak na tydzień czasu :D jakby mieli z głodu umrzeć przez jeden dzień...jprdl. W równanie gdy są przeceny -50% nie można się dopchac do polek bo tyle tam kobiet stoi i podobno wyrywają sobie z rak kosmetyki albo wyciagaja ukradkiem z koszyków jedna drugiej :-\ testery oczywiście zdemolowane... Karyny i Janusze nie maja godności, ważne żeby dorwać cos tanszego :-\ Czy wy tez to widzicie? Chciałam się wygadać, wyrzucic z siebie co mnie irytuje :).

Gość gość
SRAM na promocje i supermarkety. Takie sklepy są dla plebsu z nizin społecznych 🖐️

Gość gość
Up

Gość gość
Up