Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalina999

Gdzie kupię wózek dal dziecka w Krakowie ?

Polecane posty

Gość Kalina999

Witam! Poradźcie mi w jakim sklepie w Krakowie kupię wózek dla dziecka ? Może znacie takie gdzie mają duży wybór i pomogą w wyborze. Tych modeli jest tyle że ciężko się zdecydować. Nie chcę zamawiać przez internet bo wolę obejrzeć wózek na miejscu.

Gość MłodaMama789
W Krakowie ciężko o dobry sklep z obsługą, która faktycznie posiada wiedzę. Zjeździliśmy z mężem kilka, ale w niektórych sklepach naprawdę nie miał kto doradzić ( sprzedawcy chyba nowo zatrudnieni ). Koleżanka natomiast poleciła sklep Kubuś w Bochni - w sumie niedaleko, więc pojechaliśmy. Sklep z wierzchu niepozorny, natomiast obsługa faktycznie perfekcyjna. Miłe panie cierpliwie tłumaczyły różnice w wózkach, doradziły który będzie najodpowiedniejszy akurat dla nas ( ja bardzo niska, mąż wysoki ). Byliśmy tak zadowoleni, że mimo że chcieliśmy tylko obejrzeć wózki, zarezerwowaliśmy całą wyprawkę łącznie z wózkiem i fotelikiem, wanienką, materacem, kocykami itd, które mąż odebrał, gdy ja z małą byłam w szpitalu już po porodzie. Także zdecydowanie polecam, warto też pytać o rabat :)

Gość Reniaa88
Ja wypatrzyłam niedawno fajny sklep bobowózki w Krakowie tutaj wyczytałam o nim http://lovekrakow.pl/aktualnosci/nowy-dzieciecy-swiat-w-krakowie-bobowozki_17497.html , kupiłam u nich wózek i jestem bardzo zadowolona . Świetna i fachowa obsługa, sprzedawczyni posiada ogromną wiedzę na temat wózków także doradziła mi jaki model będzie najlepszy , przetestowałam sobie wózeczek pod obciążeniem . Mają bardzo bogaty asortyment , także z pewnością znajdziesz jakiś fajny model dla siebie . Polecam!

Gość gość
W sklepie rybnym

Gość gość
Polecam świat dziecka w Nowej hucie. Duży wybór i perfekcyjna obsługa.

Gość Elissska
Zależy jaki chcesz. U mnie cały proces zakupu był baaardzo długi. Najpierw szukanie i czytanie co jest najlepsze, później podpytywanie koleżanek i dopiero szukanie;) Finalnie wybrałam anex z serii discovery i bardzo dobrze mi służy!

Gość gość
A jakim sklepie Krakowie można kupić wózki Anex Baby? Koleżanka jest nim zachwycona i mi się też podoba, a wolę kupić stacjonarnie

Gość Annnkanna
Są dwa sklepy Entliczek w Krakowie i tam u nich znajdziesz, jeden na pewno na Wadowickiej

Gość Natka112
Ja też polecam Anex, tylko, że sama mam z serii Sport. Świetnie się prowadzi ;)

Gość Gośćnastówę
Ja mam z serii fast &furius i jak wychodzę z dzieckiem na zakupy w 15 min jestem w domu spowrotem ale żałuję że nie wybrałam wersji Tokyo drift to pewnie było by szybciej ............? Głupie cipy spamerki

Gość gośćKingulla123
Kupowałam w entliczku wózek anex z serii discovery, dziś go polecam innym mamom jest wygodny i lekko się prowadzi, a przy okazji też fajnie się prezentuje

Gość gość
Też zaczynam rozglądać się za wózkiem. Myślałam żeby zamówić po prostu przez neta, ale co lepiej wybrać się do sklepu?

Gość izzkaizzkaikadarus
Zdecydowanie lepiej idź do sklepu, przymierz się do wózka, sprawdź jak sie prowadzi, jak jest zrobiony itp. My tak wybraliśmy nasz (Anex SPort mamy)

Gość gość
w bobo wózki na jana pawła kupowałam wozek anex, w ogole moim zdaniem mają najwiekszy wybor i przez to ceny nizsze niz gdzie indziej

Gość Assica8787
A to się akurat zgadza, wybór tam jest duży i my też w tym sklepie kupowaliśmy i też wózek Anex Discovery - jestem bardzo zadowolona bo nam dobrze doradzono no i przede wszystkim trzeba sprawdzić, poprowadzic wózek przed zakupem itp.

Gość gość
my też anex ale cross model wzięliśmy, bardziej nam odpowiadał :)

Gość Elissska
Również tam kupowałam wózek i też anex z tym, że wybrałam serię sport. "Fura" malucha świetnie się sprawdza, jest bardzo wygodna i bezpieczna i fajnie się prezentuje.