Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w niektórych grupach społecznych jest dużo kobiet babochłopów?

Polecane posty

Gość gość

Mam prawie 30 lat i w ciągu swojego życia wiele podróżowałam, studiowałam, zmieniałam otoczenie, poznawałam wielu ludzi. I szczególnie wgryzły mi się w pamięć dwie grupy społeczne, w których spotkać kobiecą kobiete graniczy z cudem. Zwykle są tam kobiety nie dbające w ogóle o swój wygląd zewnętrzny, często upodabniające się do facetów :O mam tu na myśli: 1) członkinie oaz i innych grup kościelnych, gdzie jest pełno dziewczyn w dziwnych, hippisowskich często ubraniach, albo w strojach przypominających fasonem habit, zero makijażu i włosy w kucyk albo na chłopaka 2) kobiety chodzące po górach. Tutaj jest dramat, zwykle kobiety w męskich ubraniach, związanych włosach, bez makijażu i ogólnie źle wyglądające. Wyjaśni mi ktoś ten fenomen?

Gość gość
nie chodzę po sektach, ale na drugie pytanie mogę odpowiedzieć - chodzenie po górach w szpilkach i makijażu brzmi cholernie niewygodnie.

Gość gość
A mieści ci się w głowie, że kobiety są różne i mają różne priorytety? A także różną definicję kobiecości?

Gość gość
Kobiecość ma jedną definicję:p wdzięk, piękno, empatia, seksapil:)

Gość gość
A tak serio to w jakich ciuchach kobieta ma chodzić po górach? Szpilki, obcisła mini?

Gość gość
Lepiej napisz dlaczego otwór od pupy jest tak blisko od otworu pipy . I to mnie ciekawi

Gość gość
Nie chodzi mi o chodzenie po górach w szpilkach. Miałam kiedyś współlokatorkę, która była miłosniczką gór. W butach trekkingowych, spodniach bojówkach i wielkich kurtkach chodziła nawet po mieście. Przychodziły do niej często jej koleżanki i były podobnie ubrane. Rozumiem zakładanie górskich ubrań w górach ale w mieście? Chodniki nie są aż tak oblodzone, żeby zakładać buty jak na wyprawę w Himalaje.

Gość gość
ale ona była tak przyzwyczajona i tak jej pasowało

Gość gość
ja w górach 1 raz w życiu, a cała zimę chodzę w butach trekkingowych bo boję sie poślizgnąć , bo niestety moja droga ale chodniki w miastach są oblodzone

Gość gość
To że kobieta ma wypukłą doopę i cycki nie znaczy że musi chcieć tym epatować na prawo i lewo. Może mieć inne zainteresowania poza kręceniem tyłkiem i doklejaniem rzęs i wcale nie czuć się przez to mniej kobieco.

Gość gość
gość dziś - dla por/noz/jebów ze spermą zamiast mózgu to nie do pomyślenia. Kobieta musi zawsze epatować seksem, być na ten seks chętna i gotowa i cieszyć się wielce że dostąpiła zaszczytu bycia wybraną do zrobienia loda księciuniowi (choćby ten był brzydki, brudny, spasiony, ze śmierdzącym karłowatym przyrodzeniem).

Gość gość
a w górach to szpilki są potrzebne i makijaż do czego aby spasc z wysokosci w tych szpilkach ?

Gość gość
A jak z tymi otworami tak blisko siebie . Kiedyś mi sie oszczep zahaczył i trafiłem w kakao .

Gość gość
Mozna tez zapytac dlaczego niektózy faceci bywają zniewieściali ?

Gość gość
To ile centymetrów jest od pipy do pupy . = 1 cm.