Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trudny kolega

Polecane posty

Gość gość

Zawsze nasze rozmowy koncza soe tak samo prawie awsze ale przewaznie dzis zadzwonilam opowiedziec o pracy a wlasciwie o jej szukaniu itd przeprowadzilam sie z duzego miasta do rodzinnej miejscowosci i niestety ciezej tu o prace.. mowie ze nie wiem co jest przyczyna ze na rozmowue wypadlan naprawde dobrze ze byc moze mam za maly staz pracy albo cos innego a on ze firmy przegladaja facebooka i ze moze to bylo przyczyna, ja mu na to ze mma poblokowane wszytskie trescie to on ze firma na pewno ma programy ktore te trescie odtwarzaja jesli oiedys mialam je widoczne bo teraz caly profil mam niewidoczny publixznie lacznie zmiejscem zamieszkania itd.. a sprawdzenie co mam na profilu co powinno byc widoczne tylko dla znajomych to chyba nielegelane nawte przez programy szpiegowskue stosowane przez hrowcow tak mi sie zdaje i on idzie oczywiscie w zaparte i kloci sie ze mna w najlepsze ze facebook sprzedaje informacje itd.. i ja p*****le... rozumiem zebym staraka sie o stanowisko dyrektora czy cos . Przeciwz gdyby tak bylo to polowa ludzie by pracy nie muala bo nuektorzu takie rzeczy zamueszczaja ze glowa mala..tym bardziejbze jab jestem akurat osoba ktora raczej nie wystawia swojego prywatnego zycIa ale mniejsza o to.. w kazdym razie z nim tak zawsze byle znalezc dziure w calym az mi sie odechcialo wiecej gadac,a chcialam mu powiedziec o swoich plnach. tylko mi zepsul humor. Dodam ze akurat osob o tym samym imieniu i nazwisky jest pelno a zeby zobaczyli ze ja to ja musieliby jakos odtworzuc tresci sprzed kilku miesiacy gdzie mialam dane ustawione publicznie. Paranoja.

Gość gość
Twoj kolega to paranoik. Olej go.