Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Vikivixi

Brak czułości ze strony męża

Polecane posty

Gość Vikivixi

Kilka lat temu gdy byliśmy jeszcze na studiach wszyscy dookola wiedzieli, że się we mnie kocha . Pisał do mnie listy, wiersze . Nie ukrywał tego. Znajomi mowili, żebym dała my szansę . Nie podobał mi się z wyglądu ani z zachowania - zawsze wolałam bardziej tajemniczych mężczyzn, bardziej "męskich"? Ale sprobowalam. Po krorkim czasie uznalam , ze to nie to - chcialam odejsc , ale płakał, prosil - rozczulil mnie , ze tak o mnie zabiegal . Przez 3 lata żyło się nam całkiem dobrze, w końcu dowiedziałam się , że jestem w ciąży. Oświadczył mi się od razu i Pobralismy się . I wtedy wszystko się zmieniło. Od kiedy jestesmy malzenstwem coraz mniej czułości z jego strony . Coraz częściej chce przebywać bez mojego towarzystwa . Nasza córeczkę kocha bezgranicznie, ale ja.. czuje się jakbym zeszła na dalszy plan dużo dalej niż corcia, jego mama, nawet kiedy umawia się z kolegami a proszę by został 2ychodzi mimo mojej prosby. Nie całuje mbie tak często nie kupuje już kwiatów . Tłumaczę sobie że może zaczął okazywać miłość w inny sposób- sprząta, kapie nasza córeczkę, często gotuje obiad. Ale ja czuje się niekochana. Ponoc o mężczyzn się nie zabiega więc zamykam się coraz bardziej i on też. I tak żyjemy w tej uczuciowej pożodze. Jak to zmienić? Zabiegać o jego uwagę? Wydaje mi się że odkąd wie że może być mnie pewny straciłam na znaczeniu. Jego rodzice są rozwiedzeni, dochodziło między nimi do rekoczynow wzywania policji zdrad itd . Może w tym problem ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować